Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV armija interesējas par Project Ara

    Jaunākie raksti

    Google Project Ara tiek uzskatīts par vienu no īsteniem viedtālruņu attīstības soļiem. Teorētiski Project Ara pieļauj izveidot savu ideālo viedtālruni, kuram nav jābalansē uz kompromisu sliekšņa. Kā būs faktiski, to redzēsim pēc Project Ara nonākšanas tirdzniecībā. Arī ASV armija ir novērtējusi Project Ara potenciālu un vēlas izspiest maksimumu no šī civilajiem paredzētā projekta.

    Protams, armijas cilvēki arī par lielu plusu uzskata ātri nomaināmus akumulatorus un tālāk nododamus atmiņas moduļus, kā arī dažādu kameru teorētiskas izmantošanas iespējas. Armijas vajadzībām varētu izstrādāt dažādu sensoru moduļus, piemēram, Geigera skaitītāju vai ķīmiskā piesārņojuma mērierīces. Tā padomājot tiešām šķiet, ka Project Ara piedāvātā platforma ir ar pietiekami plašām iespējām. Tiek piedāvāta procesora jauda, ekrāns, akumulators un katrs pats var izveidot moduli, kas vislabāk noder.

    Reklāma

    Google pēdējā Project Ara izstrādātāju konference norisinājās pirms nedēļas un tajā tika atklāta plašāka informācija par viedtālruņu izveidi. Google šobrīd cer, ka pirmie Project Ara viedtālruņi nonāks veikalu plauktos jau 2015. gada janvārī.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=_Q1JzJadgHY]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma