Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 9 agrīnā versija gaidāma jau septembrī

    Jaunākie raksti

    Kā, ar atsauci uz interneta vietni ZDNet, ziņo portāls The Verge, tad jau septembrī kļūs pieejama agrīnā Windows 9 versija.

    Microsoft pēdējos mēnešos pilnā sparā strādā pie jaunās operētājsistēmas versijas – Threshold, (zināmas arī kā Windows 9), un jau septembra mēnesī, vai arī pašā oktobra sākumā tā būs pietiekami stabila un gatava, lai varētu to parādīt izstrādātājiem un Windows faniem. Līdz šim iespēja iemēģināt jauno OS ir bijusi Microsoft būtiskākajiem partneriem aparatūras jomā.

    Reklāma

    Līdzvērtīgi, kā tas bija ar Windows 8, arī šī versija uzreiz nebūs pilnībā aprīkota ar visām paredzētajām iespējām. Tie lietotāji, kuri piekritīs izmēģināt šo jaunumu, saņems to automātisko atjauninājumu veidā.

    Ir zināms, ka Windows 9 atgriezīsies pilnvērtīga „Start” poga, kā arī būs iespēja strādāt ar dažādiem Metro pielikumiem tieši sākuma ekrānā. Būs arī virtuālā darba galda funkcija, iespēja aizvākt nevēlamās izvēlnes, un balss asistenta Microsoft Cortana versija datoriem. Nedaudz būs arī izmainīts pats sistēmas dizains un sākuma ekrāns.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.08.2014 11:57

    Nedaudz piekasīšos :D Start poga nekur nebija pazudusi, runa šeit iet par oriģinālās Start izvēlnes atgriešanos. Un otrs moments – pieradumam, protams, liels spēks, bet nu netiek vairs lietots nosaukums Metro.

    Lai nu kā, gaidu, ko tad šie tur uzražos un vai cilvēki beidzot pret jauno versiju izturēsies pozitīvi.

    LOOK
    16.08.2014 14:15

    Man uz PC stāv W7 ar ieslēgtu W95 izskatu (ar XP rīkojos tāpat). W8 laikam tā arī netiks instalēts.
    Iespējams lielākā win lietotāju daļa ir pieraduši pie izskata kādu lieto jau 30.gadus, W8 ir pārāk radikāla izmaiņa. Tagad W9 sāk atkāpties.

    Bonis
    16.08.2014 20:59
    Reply to  LOOK

    Nav ar skaidrs kādēļ jātracina pastāvīgo klientu daļa, ja vista bija mēsls, tad w8 vispār nav skaidrs – kādēļ. Kaut cilvēki lieto dažādus mēslsus, piemēram manās rokās nonāca iMac, vispār nesapratu kādēļ kas tik nesaprotams ir jālieto un vēl jāsaka userfriendly

    Aldis Esmits
    16.08.2014 23:18

    Ir (būs) iespēja pieteikties par testētājiem :)

    http://windowsitpro.com/windows-9/you-can-sign-test-windows-9-september

    Normunds
    16.08.2014 23:58

    Mani pat ļoti apmierina W8. Nesaskatu un nejūtu nevienu traucējumu. Arī Metro vide ir noderīga un interesanta, kā papildinājums ierastajai darbavirsmai. Starta pogas nepieciešamību nesaskatu par vajadzīgu ne W8.0, ne arī 8.1, taču traucēt tā netraucē.

    Reklāma