Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Electronics Latvijā piedāvā jauno ledusskapju klāstu ar unikālo lineārā kompresora tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) iepazīstina Latvijas patērētājus ar uzņēmuma jaunāko enerģiju taupošo ledusskapju klāstu ar plašu funkciju spektru – kopumā tirgū būs pieejami seši atšķirīgi modeļi dažādiem budžetiem. Viens no jaunās sērijas būtiskākajiem elementiem ir LG Lineārā kompresora tehnoloģija, kas izmanto unikālu tiešās pārvades mehānismu, tādējādi padarot LG ledusskapjus līdz pat 50% enerģiju taupošākus, klusākus un ar ilgāku darbības mūžu. Jaunie LG ledusskapji nodrošina lietotājiem papildu ērtības gan ar modernām funkcijām, gan ar pārdomātiem dizaina risinājumiem.

    Pateicoties Invertā Lineārā kompresora unikālajam dizainam, lietotājiem tiek garantēta mazāka skaņa, zemāks elektroenerģijas patēriņš un ilgāks pārtikas produktu svaigums. Izmantojot lineārā virzuļa piedziņu, nevis parasto virzuļmotoru, LG modernais kompresors rada mazāku iekšējo berzi, tādējādi nodrošinot lielāku uzticamību un ilgmūžību, kā arī zemākas elektroenerģijas prasības un mazāku skaņu, pateicoties berzes punktu samazinājumam. Turklāt, precīzi kontrolējot un uzturot optimālo temperatūru visā ledusskapī, LG Lineārais kompresors palīdz ilgāk saglabāt pārtikas produktu svaigumu.

    Reklāma

    Papildu lietotāju ērtībai, jaunie LG ledusskapji arī aprīkoti ar tādām funkcijām kā Total No Frost, Fresh 0 Zone un Smart DiagnosisTM. LG tirgus vadošā Total No Frost tehnoloģija nodrošina, ka atdzesēšanas process ir ātrs un vēsais gaiss tiek vienmērīgi izplatīts visos ledusskapja stūros, tādējādi saglabājot pārtikas produktu svaigumu ilgāk, vienlaikus saglabājot tīrību, samazinot elektroenerģijas izmaksas un ietekmi uz vidi. Īpaši veidots Fresh 0 Zone plaukts nodrošina patērētājiem iespēju pirms pagatavošanas higiēniski uzglabāt jēlu gaļu vai zivis nulle grādos. Savukārt, traucējummeklēšanas funkcija Smart DiagnosisTM un desmit gadu garantija, kas tiek nodrošināta visiem LG ledusskapjiem ar Lineārajiem kompresoriem, sniedz ērtību un apkopes uzticamību.

    Jaunie ledusskapju modeļi var arī lepoties ar moderniem dizaina risinājumiem, kas paredzēti ērtākai lietošanai. Piemēram, modernais LED iekšējais apgaismojums lieliski izgaismo visus ledusskapja stūrus, kamēr ledusskapja durvis ir izstrādātas tā, lai novērstu to atsišanos pret sienām – atvilktnes iespējams pilnībā attaisīt, kad durvis atrodas 900 grādu atvērtā pozīcijā. Atsevišķi ledusskapju modeļi ir aprīkoti arī ar skārienjutīgiem LCD paneļiem, nodrošinot labāku pārtikas produktu pārvaldi.

    Jauno ledusskapju modeļu klāsts, kurš ir pieejams Latvijā, ietver trīs modeļus ar Lineārā kompresora tehnoloģiju: GBB530PZQZS (A+++), GBB539PZCZS (A++) un GBB539PZQZS (A++), kā arī trīs A+ enerģiju taupošus modeļus: GBB539PZCWS, GBB539PZQWS un GBB539SWCWS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma