Web Analytics
More
    Reklāma

    Sacelta pamatīga jezga ap Facebook Messenger aplikācijas atļaujām

    Jaunākie raksti

    Facebook pēdējās pāris nedēļās kļuvis par grēkāzi – viss sākās ar vēlmi (un arī izpildījumu) atšķelt čata sadaļu no Facebook un pilnībā to nodot Facebook Messenger aplikācijai Android viedierīcēs. Tas nu ir izpildīts un saziņa Android viedierīcēs tiek realizēta tikai caur Facebook Messenger vai arī jādodas uz Facebook lapu interneta pārlūkā, tur nekas nav mainījies. Jāatzīst, ka pats atinstalēju Facebook aplikāciju un tagad izmantoju tikai Facebook lapu mobilajām viedierīcēm.

    Otra lielā Facebook Messenger problēma ir pieprasītās aplikācijas atļaujas. To skaits, apjoms un aptvertās jomas ir tik plašas, ka nevilšus var sevi pieķert pirmo reizi pētot šo Play veikala sadaļu pirms aplikācijas uzstādīšanas. Pāris dienas internetā klīda runas, ka Facebook Messenger uzstādīšana var apdraudēt lietotāja privātumu. Facebook šobrīd ir izveidojis sadaļu, kurā tiek virspusīgi skaidrotas pieeju nepieciešamības.

    Reklāma

    Zinātāji internetā norāda, ka visas pieprasītās pieejas ir atbilstošas Facebook Messenger darbībai un nekādas liekas pieejas netiek lūgtas. Aplikācijas pieprasa pieeju, lai varētu darboties. Ja aplikācija vēlas izmantot kameru, tai jāpieprasa pieeja. Tas pats attiecas uz neskaitāmām citām iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žīīīžīī
    12.08.2014 15:00

    Es arī izdzēsu gan FB app’u, gan viņu Messenger’u.
    Pietam baterija uzreiz jūtami ilgāk dzīvo(kaut arī lietoju Battery Doctor, un abas šīs programmas bija noņemtas no Whitelist saraksta) :)

    Marcis Buhholcs
    12.08.2014 15:03

    Tā kā caur FB nečatoju, netaisos šo aplikāciju lietot vispār.

    ccc
    20.11.2014 13:44

    Droši vien Cukerbergs raud tagad.

    aigi
    13.08.2014 09:41

    Man gan patīk, lietoju abas un īpaši nesūdzos. ja kāds gribēs ielīst man dvēselē atradīs tāpat iespēju…

    Reklāma