Web Analytics
More
    Reklāma

    Infogr.am paplašina darbību ASV, par Infogr.am izpilddirektoru kļūst Mikko Jarvenpaa

    Jaunākie raksti

    “Infogr.am”, Latvijas informācijas tehnoloģiju iesācējuzņēmums (startup), kas ir globāls līderis datu vizualizācijas jomā, paplašina savu darbību. Tās komandai ir pievienojies izpilddirektors Mikko Jarvenpaa (Mikko Järvenpää), kas būs atbildīgs par kompānijas ikdienas darbību, pārdošanas un biznesa attīstības rezultātiem, kam jāatbalsta kompānijas strauju tālāku izaugsmi.

    “Infogr.am” turpina paplašināt savu darbību un šobrīd nostiprina savu komandu gan Rīgā, gan Sanfrancisko. “Infogr.am” biroja atvēršana Sanfrancisko ir nākamais solis kompānijas attīstībā, kas apliecina ambīcijas attīstīties globāli. Tas paātrinās arī mārketinga un pārdošanas rezultātus.

    Reklāma

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    Jaunais infogr.am izpilddirektors Mikko Jarvenpaa (Mikko Järvenpää)

    Mikko ir bijusi vairāku gadu pieredze “Google” produktu mārketinga vadītāja pozīcijā. Tāpat viņš ir strādājis ar tehnoloģiju startup kompānijām gan Silīcija ielejā, gan Eiropā. Pirms “Infogr.am” viņš bija mārketinga vadītājs pirmssēklas investīciju kompānijā “HackFwd”. Mikko pabeidzis Londonas Ekonomikas skolu.

    “Esmu gandarīts par iespēju vadīt Infogram ikdienas darbu,” saka Mikko. “Mērķtiecīgs komandas darbs jau šobrīd uzrāda labus rezultātus, ko mēs novērojam straujā kompānijas attīstībā un pieaugošā klientu pieprasījumā. Šobrīd mums ir vairāk kā 1,1 miljons lietotāju visā pasaulē. Drīzumā saviem visaktīvākajiem lietotājiem paziņosim par mūsu freemium produktu jaunumiem. Es strādāšu pie tā, lai kompānija kļūtu vēl labāka un tā sniegtu saviem klientiem vislabāko datu vizualizāciju izstrādes pieredzi.”

    Mikko pamata darbības vieta būs bāzēta Sanfrancisko, kur “Infogr.am” plāno atvērt biroju. “Mēs aktīvi paplašinām savu pārdošanu un mārketingu starptautiskā līmenī,” saka Uldis Leiterts, “Infogr.am” vadītājs un dibinātājs. “Mūsu galvenais birojs atrodas Rīgā, bet komanda strādā jau divos kontinentos. Mums ir ambiciozi plāni, tādēļ meklējam talantus gan Rīgā, gan Sanfrancisko.”

    Atgādināšu, ka šī gada sākumā “Infogr.am” paziņoja par 1.34 miljonu eiro investīciju piesaisti, ko paredzēts izlietot, lai nostiprinātu savas līderpozīcijas datu vizualizācijas tirgū un apgūtu ASV tirgu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma