Web Analytics
More
    Reklāma

    Equalizer aplikācija saņem jauninājumu un Material Design vaibstus

    Jaunākie raksti

    Material Design ir jaunā Google izstrādātā Android izskata “valoda”. Palēnām dažas aplikācijas sāk saņemt jaunas Material Design izskata iezīmes un to nesen paveica arī viena no pazīstamākajām Google Play skaņas aplikācijām Equalizer. Šo aplikāciju zinās vairums viedtālruņu īpašnieki, kuri klausās mūziku savos telefonos.

    Equalizer piedāvā pielāgot gan skanējumu austiņās, gan arī iebūvētajā viedtālruņa skaļrunī. Tas pats attiecas uz Bluetooth skaļruņiem un austiņām ar A2DP. Equalizer ir vienmēr aktīvs un uzlabos arī zvana signāla skanējumu.

    Reklāma

    Equalizer ciena tie, kuriem patīk, ka aplikācija visu izdara viņu vietā. Equalizer lieliski nosaka mūzikas stilu un pielāgo skanējumu. Ja klausies roku, tad Equalizer arī pārslēgsies uz Rock EQ. Šī funkcija strādā tikai ar dažām mūzikas atskaņošanas aplikācijām – Google Play Music un citi atskaņotāji ir Equalizer atbalstošo aplikāciju sarakstā.

    Ja vēl nezini kas ir Equalizer, bet ikdienā klausies mūziku savā viedtālrunī, iesaku izmēģināt šo aplikāciju. Saite pieejama raksta apakšdaļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    04.08.2014 15:50

    Ideāli būtu tad ja kāda programma ļautu veikt tembru regulāciju neatkarīgi no atskaņošanas programmas. Piemēram klausoties Spotify (vai FM radio), varētu regulēt tembrus.

    Reklāma