Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Z iznākšana atkal atlikta, problēmas ar Tizen operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Samsung apstiprinājis to, ko visi jau zināja. Samsung Z viedtālrunis ar Tizen operētājsistēmu būs, tā iznākšana bija plānota šajā ceturksnī, bet atlikta uz nenoteiktu laiku. Samsung Z pirmizrādei vajadzēja notikt Krievijā. Vairāki resursi norāda, ka šāda minstināšanās varētu nozīmēt katastrofālas Tizen operētājsistēmas nepilnības, kuru labošana ir vērtējama kā vairāku mēnešu ilgs un smags darbs. Tizen operētājsistēmu Samsung plānoja izlaist kā alternatīvu Android, lai kaut nedaudz attālinātos no Google produkcijas.

    Jau iepriekš Samsung ir piedzīvojis neveiksmes ar Bada operētājsistēmu. Kaut kad nenormāli sen manās rokās bija nonākuši daži Bada modeļi, bet nekādu apvērsumu šī operētājsistēma mums nesagādāja. To nogalināja Android un iOS ar savu aplikāciju veikalu plašumu. Nepalīdzēja arī zemā Bada OS viedtālruņu cena.

    Reklāma

    Tizen šobrīd lēnām ielaužas Samsung nēsājamo viedierīču pasaulē. Operētājsistēma kā jauninājums klusi ielavījusies Galaxy Gear viedpulkstenī. Pēdējo reizi kad lasīju par Tizen tika atzīmēts, ka šī operētājsistēma ir burtiski pāris pulksteņos, vienā televizora prototipā un neizlaistā telefonā. Diez ko strauji uz priekšu neiet…

    AvotsWSJ
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma