Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram piedāvā aplikāciju Bolt – bilžu “snapčatu”

    Jaunākie raksti

    Android lietotājiem labas ziņas – pieejama jauna saziņas aplikācija Bolt. To izveidojis izstrādātājs, kas atbildīgs par Instagram izveidošanu. Kā zināms, Instagram par trakām naudām 2013. gadā iegādājās Facebook. Bolt ir Snapchat tipa aplikācija, kas paredzēta ziņu un attēlu sūtīšanai.

    Clipboard01 Clipboard02

    Reklāma

    Aplikācijas lietotājs varēs uzņemt bildi vai video un nosūtīt vienam adresātam. Faktiski tā arī ir vienīgā atšķirība, jo Snapchat pieļauj satura sūtīšanu kaut vai visiem saviem kontaktiem aplikācijā. Bilde vai video pēc apskates tāpat tiks dzēsta. Līdzīgu ideju piedāvā arī Slingshot aplikācija.

    Šobrīd Bolt var izmantot tikai lietotāji Jaunzēlandē, Singapūrā un Dienvidāfrikā, bet drīzumā varam to gaidīt arī Eiropā.

    Clipboard03 Clipboard04

    Pats sevi nevaru pieskaitīt pie aktīvajiem šāda veida aplikāciju cienītājiem. Te gan jāatzīmē, ka Snapchat vienu reizi izmēģināju, bet aplikācija atrada tikai divus draugus un līdz ar to kļuva man neinteresanta. Pieļauju, ka klasesbiedri vai kursabiedri var izveidot nelielu čata saraksti, bet pēc skolu pabeigšanas būs diezgan grūti iekustināt cilvēkus šādu aplikāciju lietošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma