Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola strādājot pie 5.9 collu Nexus viedtālruņa

    Jaunākie raksti

    Google Nexus programmas turpinājums ir neskaidrs. Gada pirmajā pusē tiks baumots, ka vairs nekādu Nexus nebūs, tos aizstās Android Silver viedierīces ar savu ideju un filozofiju. Bet pēdējā laikā arvien biežāk uzpeld baumas par HTC radītu 9 collu Nexus planšetdatoru un nu arī par Motorola centieniem izveidot liela izmēra nākamo Nexus viedtālruni.

    Protams, vēl nevar apgalvot, ka abas minētas ierīces tiešām ieraudzīs dienas gaismu, kā arī nevar solīt, ka tās būs Nexus programmas turpinājums. Līdz pilnīgai skaidrībai nāksies nogaidīt – jaunā Android L versija vēl dažus mēnešus nebūs gatava un Nexus ierīces, visticamāk, tiks prezentētas kopā ar Android L gala versiju.

    Reklāma

    No Motorola šogad vēl gaidām X+1 viedtālruņa modeli, kas sekos ārzemēs tik slavenajam Moto X modelim.

    Eiropā Motorola ienāk ļoti slinki. Pagājušā gada novembrī varēja Lielbritānijā oficiāli iegādāties Moto G modeli. Tam sekoja arī Moto X un Moto E. Eiropas Moto X pielāgotājiem nāksies meklēt ceļus uz Vācijas Moto Maker lapu, lai iegādātu ko vairāk par vienkārši melnu vai baltu Moto X.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    28.07.2014 10:18

    Cik esmu lasījis par Motorolas pēdējiem viedtālruņiem, tad viņi tā jau gandrīz uz tīra Androida darbojas, tā kā no vienas puses Nexus sēriju ar Motorolu, laist ir bez jēdzīgi, bet no otras puses, ja Google sponsorē, tad varētu būt vēl zemāka cena jaunajam Motorolas veikumam, kas ir izdevīgi patērētājam un Motorolai palielinot savu tirgus daļu.

    Marcis Buhholcs
    29.07.2014 09:36

    Vismaz pēdējā Google I/O tikai skaidri pateikts ka Nexus programma joprojām Googlei ir interesanta un viņi nedomā to noklapēt.

    Zolmanis
    29.07.2014 16:54

    5,9 collas? wtf? ja man vajadzētu planšeti, tad arī nopirktu planšeti :D

    Reklāma