Web Analytics
More
    Reklāma

    MIT piedāvā bezmaksas tiešsaistes fotogrāfijas kursus

    Jaunākie raksti

    Masačūsetsas Tehnoloģiju institūts (angļu: Massachusetts Institute of Technology) ik pa laikam piedāvā plašākai publikai gluži bez maksas iepazīties ar mācību vielu un šoreiz kārta pienākusi fotogrāfijai. Masačūsetsas Tehnoloģiju institūts brīvās pieejas apmācības piedāvā kopš 2002. gada.

    Fotogrāfija pēdējās desmitgades laikā ir piedzīvojusi renesansi, ja vien to mēra ar kvantitatīvām metodēm, bet fotogrāfiju saturs ir kļuvis šausmīgs. Nevajag nemaz piesaukt Instagram un citas hipsterizētās digitālās iespējas, kas ļauj katram kļūt par pašpasludinātu fotogrāfu. Teju visiem ir kabatā lielāka vai mazāka izmēra fotoaparāts un 8 GB atmiņas karte, ko ar dažiem simtiem klikšķu var piepildīt.

    Reklāma

    Publiski izliktie materiāli noderēs iesācējiem, lai tie kaut nedaudz ielauzītos fotogrāfijas pamatos un idejās. Pats plānoju tuvākajā laikā iepazīties ar vismaz dažiem no šobrīd pieejamajiem 12 kursiem.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    berzins
    25.07.2014 10:51

    Kur kāds links uz šiem kursiem , vai kāda papildus informācija ?
    Pilnīgi bezjēdzīgs raksts ,ja nav ievietots kā šiem kursiem piekļūt..

    Andis Jurjans
    25.07.2014 11:22
    Reply to  berzins

    Saite ir apakšā, pie avota.

    KKTK
    25.07.2014 11:40
    Reply to  Andis Jurjans

    Nu tad lūdzu pamainiet dizainu. Tas links saplūst ar visādām muļķīgām šārēšanas pogām un tagiem. Es arī nespēju ieraudzīt to lniku.

    Reklāma