Web Analytics
More
    Reklāma

    airBaltic kā maksāšanas līdzekli sāk pieņemt Bitcoin

    Jaunākie raksti

    Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic šodien savā tīmekļa vietnē izplatīja paziņojumu, kurā vēsta, ka ir kļuvusi par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas saviem pasažieriem par aviobiļetēm ļauj norēķināties ar Bitcoin kriptovalūtu.

    airBaltic izpilddirektors Martins Gauss saka, ka “airBaltic ir ierindojusies starp 10 inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē. Norēķini ar Bitcoin ir daļa no mūsu inovatīvās pieejas pakalpojumu izstrādē, kuros galvenais fokuss vērsts uz klientiem.”

    Reklāma

    Ar Bitcoin var samaksāt par lētākajām (airBaltic Basic klases) aviobiļetēm, ja tās tiek iegādātas airbaltic.com tīmekļa vietnē. Biļešu cenas gan tiek norādītas eiro valūtā. Ja klients izvēlas maksāt ar Bitcoin, tie tiek konvertēti uz eiro pēc dotajā brīdī aktuālā valūtas kursa. Norēķinus ar Bitcoin airBaltic realizē sadarbībā ar maksājumu apstrādātāju Bitpay.

    Airbaltic-payment-options-bitcoin

    Neviennozīmīgi vērtētā Bitcoin tiek dēvēta par kriptovalūtu un tā radusies 2009. gadā. Bitcoin norēķinus sāk pieņemt arī tādi uzņēmumi kā Expedia, Dell, Overstock.com, WordPress.com u.c. Par Bitcoin īsumā stāsta zemāk izvietotais video.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Gc2en3nHxA4]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma