Web Analytics
More
    Reklāma

    Fastr Books sāk piedāvāt e-grāmatu abonēšanas servisu, cenas sākot no 5.49 eiro mēnesī

    Jaunākie raksti

    Latvijā radītais e-grāmatu iegādes un lasīšanas serviss Fastr Books sāk piedāvāt e-grāmatu abonēšanas servisu. Tas nozīmē, ka tagad lietotāji no iPhone, iPad un Android ierīcēm ar Fastr Books aplikāciju var piekļūt lielam klāstam jauno e-grāmatu latviešu valodā par fiksētu ikmēneša cenu. Lētākais abonēšanas plāns vienam mēnesim maksā 5.49 eiro un par godu pakalpojuma palaišanai, Fastr Books pirmajiem 160 pircējiem piedāvā ievērojamas atlaides.

    2014-07-16_1425
    Fastr Books e-grāmatu abonēšanas servisa cenas

    Ko mēs iegūsim izmantojot šo pakalpojumu? Abonējot Fastr Books, mēs tiksim klāt e-grāmatu katalogam, kurā šobrīd ir 262 e-grāmatas latviešu valodā (abonēšanai pieejams mazāks skaits latviešu e-grāmatu) un vēl 5000 grāmatas angļu, krievu kā arī citās svešvalodās. Katru nedēļu tiek pievienotas vismaz piecas jaunas un aktuālas grāmatas. Fastr norāda, ka viņu grāmatu piedāvājums būtiski neatšķiras no papīra grāmatu piedāvājuma veikalos un šajā servisā var lasīt arī tādus dižpārdokļus kā Džordža Martina “Troņu Spēles”. Fastr Books mobilā aplikācija bez lasīšanas piedāvā vairākas citas noderīgas iespējas:

    Reklāma

    • RSVP lasīšanas režīms efektīvākai lasīšanai
    • Atklāj grāmatas, ko iesaka tavi draugi vai Fastr redakcija
    • Lasi cik gribi, bez ierobežojumiem
    • Izveido savu digitālo bibliotēku un lasi bezsaistē
    • Dalies ar spilgtākajiem grāmatu citātiem
    • Lasīšanas pozīcija sinhronizējas starp ierīcēm

    Varētu šķist, ka servisā vēl ir pārāk mazs grāmatu klāsts un abonēšanas pakalpojums palaists par agru, tomēr Fastr saka, ka ir nepieciešams lasītāju atbalsts, lai uzņēmums varētu pierādīt izdevējiem, ka šāds pakalpojums ir pieprasīts. Jau tagad Fastr ir noslēdzis sadarbības līgumus ar lielākajām izdevniecībām Latvijā un tādējādi šis serviss varētu būt pievilcīgs tiem, kas vēlas lasīt e-grāmatas latviešu valodā un ir gatavi to darīt no savām mobilajām ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts
    16.07.2014 18:09

    Pievienoties ar twitter neizdevās, uzkārās :( Mēģināju ar epastu. Prasīja papildināt profilu ar bildi. Pievienoju, programma uzkārās. Kaut kas nav notestēts. Ideja un piedāvājums interesants, taču izpildījums pieklibo. Ceru, ka man tā vienam. Izmantoju Galaxy S3.

    Reklāma