Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Apps aplikāciju veikala vietā nāk Samsung GALAXY Apps

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics laidis klajā Samsung GALAXY Apps – aplikāciju veikalu, kas ekskluzīvi tieši Samsung Galaxy mobilo ierīču lietotājiem piedāvā simtiem dažādu aplikāciju. Salīdzinājumā ar priekšteci Samsung Apps, jaunais aplikāciju veikals nodrošinās vieglāku un ērtāku to piekļuvi uz Samsung Galaxy mobilajam ierīcēm, kā arīaplikācijas tiks papildinātas ar plašākām pielāgošanas iespējām. GALAXY Apps kalpos arī kā platforma dažādiem īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm.

    „Samsung GALAXY Apps vērtība neslēpjas tikai jaunā nosaukumā vien – šī platforma dāvās mūsu klientiem plašāku satura klāstu un vairāk iespēju. Samsung GALAXY Apps vidē būs pieejamas ekskluzīvas aplikācijas, lai bagātinātu tieši Samsung ierīču lietošanas pieredzi,” sacīja Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Samsung GALAXY Apps platformai ir intuitīva lietotājsaskarne, kas iedalīta trīs sadaļās – „Best Picks”, „Top” un „For Galaxy”. „Best Picks” sadaļā lietotāji varēs viegli atrast ieteiktākās aplikācijas un īpašos piedāvājumus, savukārt „Top” sadaļā būs pieejamas pašas populārākās aplikācijas, šķirojamas pēc popularitātes, datuma un cenas.

    „For Galaxy” sadaļā ietilpst četras apakšsadaļas. „Galaxy Gifts” piedāvās premium aplikācijas ekskluzīvi Galaxy ierīcēm. „Galaxy Essentials” sadaļā meklējamas Galaxy ierīcēm noderīgākās un vērtīgākās aplikācijas. „Apps for Professionals” ir mājvieta uz biznesa vidi centrētām aplikācijām un citiem pakalpojumiem, kas ļauj pilnvērtīgi izmantot Galaxy ierīču funkcionalitāti. „Galaxy Specials” sadaļā pieejamas aplikācijas, kas radītas izmantojot Samsung aplikāciju izstrādes rīkkopu.

    Samsung GALAXY Apps  būs pieejams vairāk nekā 130 miljoniem lietotāju 161 pasaules valstī. Papildus informāciju lūgums meklēt interneta vietnē http://apps.samsung.com/.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma