Web Analytics
More
    Reklāma

    Pāru dejas spēle Bounden tagad arī Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Līdz Android atceļojusi unikāla spēle, ko sauc par Bounden. Spēle ir spēlējama pa pāriem – katrs spēlētājs turas pie viedierīces un kustina kopīgiem spēkiem viedierīces ekrānā redzamo lodi. Lodei ir jāpieskaras ekrānā redzamajiem mērķiem. Spēle izstrādāta kopā ar Nīderlandes Nacionālā baleta skolu un tai pievienota augstas kvalitātes klasiskā mūzika, kas pavada šo deju.

    Bounden pieejami seši spēles līmeņi un vēl viens speciāli Android izveidots spēles līmenis. Protams, pieejamas arī interaktīvas apmācības iespējas, lai būtu vieglāk iesākt spēlēt.

    Reklāma

    Interesantākais, ka dejot vari parkā, izstāžu zālē vai tramvaja pieturā, jo viss nepieciešamais vienmēr ir līdz. Nāksies atrast tikai patīkamu deju partneri.

    Bounden ir maksas aplikācija (2.69 eiro) un tās izplatība vēl ir nedaudz ierobežota – spēle pagaidām nestrādās uz visām viedierīcēm un pirms iegādes būtu vērts paskatīties, kuras no īpašumā esošajām ierīcēm tiek atbalstītas. No manām piecām ierīcēm atbalsts ir tikai Android 4.2 planšetdatoram.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=aKC20iebhXg]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma