Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft radījis video apstrādes aplikāciju Windows Phone ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Video apstrāde kā tāda nav diez ko baudpilns pasākums un īpaši piņķerīgs šis darbiņš ir uz mobilajām ierīcēm. Bieži vien ērtāk ir video aizgādāt uz datoru un apstrādāt ar nopietnākiem rīkiem. Šodien Microsoft darīja pieejamu bezmaksas Video Tuner mobilo aplikāciju, kas Windows Phone 8.1 darbinātiem Nokia Lumia sērijas viedtālruņiem piedāvā diezgan plašas video apstrādes iespējas.

    Ar Video Tuner mēs varēsim apgriezt video, mainīt to kontrastu, ekspozīciju un krāsu piesātinājuma līmeņus. Ar šo rīku video var arī palēnināt līdzīgi kā to var izdarīt ar iPhone 5s. Kad video ir apstrādāti, tos no aplikācijas var ērti saglabāt OneDrive mākoņservisā vai nosūtīt mūsu draugiem sociālajos tīklos.

    Reklāma

    Starp citu, jautājums esošiem Windows Phone ierīču lietotājiem. Kādu video apstrādes aplikāciju lietojāt līdz šim?

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=QG5dStYoqRY]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.07.2014 22:44

    Kamēr uz WP naparādīsies oficiāla YouTube aplikācija, un es nedomāju, ka tuvākajā laikā (ja vispār) tas notiks, tikmēr 90% lietotāju no video apstrādes uz WP nekādas jēgas nav.

    Nettwerk
    10.07.2014 00:06

    Kam tev officiaala youtube applikaacija? Kas pietruukst tresho razhotaaju youtube applikaacijaas? Metrotube lietoju un man ljoti patiik un darbojas vienkaarshi lieliski. Lai es neesu twitter piekriteejs, bet reizeem meedzu ierakstiit. Un officiaalaa twotter applikaacija man nepatiik, tam lietoju un eertaaks ir tresho pushu razhotaju programma. Ieprieksh lietoju

    Movie Maker 8.1 un MovieJax

    drinkits
    10.07.2014 10:51

    Movie Maker

    Reklāma