Web Analytics
More
    Reklāma

    TripAdvisor beidzot iegūst izmantojamas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Jaunāku Samsung viedierīču modeļu īpašnieki noteikti zinās TripAdvisor, jo šī aplikācijas bieži tiek saņemta lielajā aplikāciju komplektā, no kura daudzi vēlētos atbrīvoties. Precizitātei atzīmēšu, ka Samsung ir sakopojuši visus spēkus un jau kādu mirkli piedāvā viedierīces ar samazinātu obligāto aplikāciju skaitu, bet ne par to šoreiz ir stāsts.

    Pēdējais TripAdvisor jauninājums ir atnesis iOS un Android lietotājiem patīkamus jaunumus. TripAdvisor tagad ļauj ielādēt viedtālruņa atmiņā apmeklējamo vietu aprakstus, fotogrāfijas un pilsētu kartes, lai to visu varētu izmantot bezsaistē. Protams, šobrīd Eiropu sasnieguši jauni mobilo sakaru un datu tarifu maksimālie griesti viesabonēšanā, kas arī turpmāk saruks un varam gaidīt, ka tuvāko gadu laikā bezsaistes navigācijas un kartes sāks nīkuļot, bet šobrīd bezsaistes saturs vēl arvien ir būtisks ceļojumu laikā.

    Reklāma

    ‘Download Cities’ iespēja piedāvā ielādēt ap 300 dažādu pasaules pilsētu kartes ar visiem aprakstiem un aplikācijas izstrādātājs turpinās šo sarakstu papildināt. Ne Rīga, ne arī Tallina un Viļņa pirmajās 300 pilsētās nav iekļuvušas.

    wpid-screenshot_2014-07-07-09-23-29.png wpid-screenshot_2014-07-07-09-23-36.png wpid-screenshot_2014-07-07-09-23-43.png

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.07.2014 12:02

    kkāda Ghanas mazpilsēta šamiem šķita svarīgāka par Eiropas galvaspilsētu.

    Reklāma