Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC spēj noslēgt ceturksni ar peļņu

    Jaunākie raksti

    Labākie HTC laiki ir aiz muguras un pēdējos gados ražotājs cīnās ar lieliem un milzīgiem zaudējumiem. Samsung pārpludinājis visu Android tirgu ar savām ierīcēm un pārējiem ražotājiem nākas plēsties par dažiem tirgus procentiem. Neliels pozitīvs signāls gan sagaidīts no HTC, jo ražotājs noslēdzis 2014. gada otro ceturksni ar nelielu peļņu, kas ir aptuveni 75 miljoni ASV dolāru.

    HTC palīdzējis One M8 modelis, to pircēji labprāt iegādājas. Šī gada One modeli arī nevajā ražošanas un piegāžu aizkavēšanās, pircēji vairs neskrien pakaļ gada pirmajam flagmanim un tas dod HTC kaut nelielas iespējas izcelties ar savu produkciju. Es gan teiktu, ka HTC ir visas savas olas sametis One M8 groziņā, jo citi ražotāja modeļi ir vai nu švaki vai arī salīdzinoši bezdievīgi dārgi.

    Reklāma

    Tiek gan uzreiz prognozēts, ka HTC varētu trešajā gada ceturksnī noslīdēt atkal mīnusos, jo būs pagājis One M8 slavas mirklis. Iespējams, ka HTC pamatīgus sprunguļus riteņos tuvākajos mēnešos sametīs Sony ar savu jauno ideju piedāvāt flagmani ik katrus sešus mēnešus.

    Gaidām rudeni un tikai tad redzēsim, ko tas nesīs. Vēl nekas nav skaidrs par rudenī gaidāmajiem viedtālruņiem. Visi cer uz Moto X+1 un Xperia Z3, bet nekas cits netiek aktīvi apspriests. Tūlīt tirgū lielos apjomos jānonāk arī LG G3, kas ir uzskatāms par šī gada gaidītāko viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Pulkstenis
    04.07.2014 09:13

    Man liekas ka bilde ir no HTC One mini nevis no HTC ONE (M8). M8 ir divas kameras…

    Artis Abols
    04.07.2014 09:29

    Pareizi liekas, tas nav M8. Attēls šoreiz nav paredzēts kā rakstīto informāciju papildinošs. Diez vai labāk būtu bijis ielikt veco, labo zaļo HTC logo…?

    Rūdolfs Putniņš
    04.07.2014 09:56

    Aleluja!

    04.07.2014 12:06

    Vai tiešām visi cer uz Z3? Tikko Z2 iznāca, tā īpašnieki drīzāk negrib to redzēt tik ātri, lai atkal nebūtu outdated telefons :D Tā Sony pieeja ir traki dīvaina, pašu jaunie produkti sit vecajiem cenu nost. Xperia zaudē pusi cenas dažu mēnešu laikā.

    Reklāma