Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger tagad ērti lietojams arī iPad planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Ir pagājuši trīs gadi kopš Facebook iegādājās tiešsaziņas servisu Beluga un radīja Facebook Messenger rīku, ko šobrīd izmanto vairāk nekā 200 miljoni cilvēku visā pasaulē. Facebook uzskata, ka šādiem tiešsaziņas, jeb čata servisiem ir milzu nozīme un par to liecina šī gada sākumā realizētais WhatsApp iegādes darījums un iespaidīgā 19 miljardu ASV dolāru darījuma summa. Pagaidām Facebook tiešā veidā nepelna ar Messenger, tomēr šis rīks tiek izmantots, lai lietotājus piesaistītu Facebook platformai un servisiem.

    Facebook Messenger ir pieejams no Android, iPhone un Windows Phone mobilajiem telefoniem un tagad ir sagatavota speciāla versija iPad planšetdatoriem. Tā ļauj ērti sazināties ar draugiem uz lielāka iPad ekrāna. Nekur nav pazudusi grupu čatu iespēja, “smaidiņu” (stickers) sūtīšana un VoIP zvanu iespēja. Pagaidām nav informācijas kad Facebook sagatavos speciālu Messenger versiju Android planšetdatoriem.

    Reklāma

    1-messenger-ipad-conversation1

    2-messenger-ipad-stickers1

    3-messenger-ipad-voip1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    04.07.2014 16:39

    “rīks tiek izmantots, lai lietotājus piesaistītu Facebook platformai un servisiem.”

    Kāds sakars? mani tā doma, ka jālieto atsevišķa programma, lai komunicētu FB, drīzāk atbaida..
    Iespējas tajā programmā ir tieši tādas pašas (pielabojiet, ja kļūdos), kā FB aplikācijā, kāds var izskaidrot, ar ko vēlvienas programmas atvēršana ir labāka par ziņu sadaļas atvēršanu tajā pašā FB aplikācijā?

    Virgīnijs
    04.07.2014 20:37
    Reply to  Kaspars

    caur aifona feisbuka aplikāciju, mēģinot ar kādu čatot, tevi aizved uz integrētu messengera aplikāciju(nu ja tev tāda ir), un jebkurā brīdī vari augšējā stūrī uzspiest back un redzi savu timeline.

    kaut ko līdzīgu ir ieviesis arī foursquare, uztaisot jaunu aplikāciju swarm un aiznesot “fīču” – iečekošanos uz to. vecā 4sq aplikācija paliek nevajadzīga.

    Reklāma