Web Analytics
More
    Reklāma

    Project Ara pamet galvenais dizaineris

    Jaunākie raksti

    Project Ara ir viens no zināmākajiem Google ATAP (advanced technology and projects group) projektiem un to ir pametis Ara galvenais dizaineris Dan Makoski. Viņš, kā pie mums saka, ir pieņēmis jaunus izaicinājumus un turpmāk strādās bankā pie dažādiem tiešsaistes projektiem. Tiek norādīts, ka Google ATAP ietvaros tiek slēgti darba līgumi uz diviem gadiem un acīmredzot šoreiz laiks pienācis arī galvenā dizainera nomaiņai.

    Dan Makoski tiek uzskatīts ne tikai par Project Ara dizaineri, bet arī par galveno virzošo spēku. Viņš esot aizrautīgs Project Ara idejas piekritējs un kopā ar šo ideju pārnācis no Motorola ATAP komandas.

    Reklāma

    dan

    Protams, Google jau nav tas uzņēmums, kuram būtu jālūdzas, lai kāds nāktu strādāt un vieta tukša nepaliks, bet tāpat nav diez ko pārliecinoši, ka projekta izstrādes laikā to pamet kāds no galvenajiem un redzamākajiem darbiniekiem.

    Iespējams, ka Dan Makoski jau kādu laiku ir nostumts malā no Google ATAP izstrādēm, jo viņš neuzstājās šī gada Google I/O konferencē. Daudzi gaidīja viņa uzrunu un Project Ara sīkāku izklāstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma