Web Analytics
More
    Reklāma

    VAIO datoru zīmols atdzimis! Daļēji.

    Jaunākie raksti

    Šis gads nelāgi iesākās Sony VAIO datoru faniem (tādu ir ne mazums), jo Sony paziņoja, ka pārdod šo labo slavu iemantojušo biznesu. Šis solis ir daļa no šobrīd Sony notiekošās reorganizācijas un turpmāk tehnoloģiju uzņēmums koncentrēsies uz trīs galvenajām jomām – attēlveidošanas, izklaides (videospēļu) un mobilo ierīču tehnoloģijām un pakalpojumiem. Lēmumu VAIO datoru biznesu pārdot Japan Industrial Partners noteica vairāki faktori starp kuriem tiek minēta globālā situācija datoru tirdzniecības jomā (situācija paliek arvien sliktāka), kā arī Sony attīstības stratēģijas uzsvars uz mobilajām ierīcēm.

    No šodienas VAIO datoru zīmols ir atgriezies, jo jaunais zīmola īpašnieks ir izvēlējies turpināt veidot datorus. VAIO Corporation Japānā pagaidām uzsākusi VAIO Fit un VAIO Pro datoru tirdzniecību un uz šiem datoriem vairs neredzēsim Sony logo. Interesantā kārtā gan šie datori pagaidām tiek tirgoti Sony tiešsaistes veikalā (Sony pieder 5% no VAIO Corporation). Jaunais zīmola īpašnieks mājaslapā vēsta, ka algos ne vairāk kā 240 darbiniekus un turēs godā VAIO zīmola vērtības, kā arī centīsies nepievilt arī šī zīmola fanus. Diemžēl pagaidām nav informācijas par to vai šie datori tiks pārdoti ārpus Japānas. Jebkurā gadījumā būs interesanti pavērot notikumu attīstību, jo VAIO līnijas portatīvie datori vienmēr ir piesaistījuši uzmanību.

    Reklāma

    AvotsVAIO
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dateks.lv
    02.07.2014 13:01

    Mēs, dateks.lv, savukārt ļoti neiesakām iegādāties neko no vaio. Iemesls vienāršs – šiem produktiem Latvijai tuvākajā apkārtnē nav pieejams normāls, autorizēts, serviss. Ja nu ar datoru kaut kas notiek, tad vienīgā iespēja to sataisīt ir sūtot uz Francijas vai Anglijas servisa centriem, kas 1) maksā, 2) paņem ārprātīgi daudz laika. Labākais keiss līdz šim vienam datoram ir bijis 1/2 gads pa servisa centriem, kamēr problēma tika novērsta.

    Reklāma