Web Analytics
More
    Reklāma

    Start (IT) aicina skolotājus pieteikties programmēšanas kursiem

    Jaunākie raksti

    Gatavojoties 2014./2015. mācību gadam, projekta «Start (IT)» veidotāji aicina Latvijas informātikas un programmēšanas skolotājus līdz 30. jūnijam pieteikties bezmaksas programmēšanas kursiem, kas notiks šā gada augustā. Kursi paredzēti skolotājiem bez iepriekšējām zināšanām programmēšanas valodā «Java», kā arī tiem, kuri jau pērn apmeklējuši «Start (IT)» piedāvātos programmēšanas kursus.

    Nedēļas laikā skolotāji apgūs programmēšanas teorētiskās zināšanas, kā arī risinās praktiskus uzdevumus, lai jaunajā mācību gadā iegūtās zināšanas varētu izmantot «Start (IT)» programmēšanas lekcijās skolēniem.

    Reklāma

    «Ieinteresēti un zinoši skolotāji ir viens no galvenajiem projekta stūrakmeņiem, tāpēc mums ir būtiski, lai skolotāji saņemtu nepieciešamās zināšanas un aicinātu arī skolēnus iepazīt programmēšanas pasauli. Ceram, ka iegūtās zināšanas tiks nodotas tālāk Latvijas skolās,» saka projekta «Start (IT)» padomes vadītājs Maksims Jegorovs.

    «Start (IT)» projekta veidotāji jau otro gadu piedāvā bezmaksas programmēšanas kursus informātikas skolotājiem, lai viņi apgūtu jaunas zināšanas, nodotu tās skolēniem un mudinātu viņus apgūt programmēšanu. 2013. gada vasarā apliecības par programmēšanas kursu apguvi saņēma 174 skolotāji. Šogad plānots apmācīt 200 informātikas un programmēšanas skolotāju.

    «Kursi ir lieliska iespēja iemācīties ko jaunu un, galvenais, mūsdienīgu, svaigu un noderīgu. Treneri ir tik pretimnākoši, draudzīgi un prasmīgi, ka spēj pielāgoties jebkura kursu apmeklētāja līmenim, lai palīdzētu sasniegt vislabāko rezultātu. Mācības ir interesantas, motivējošas un ļoti rezultatīvas, tāpēc «Java» kursi ir, iespējams, labākais, kas profesionālajā jomā informātikas skolotājam ir piedāvāts,» saka Suntažu vidusskolas informātikas un programmēšanas pamatu skolotāja Ieva Glūdiņa.

    Programmēšanas kursi informātikas un programmēšanas skolotājiem ir bez maksas. Reģistrēties kursiem var projekta mājas lapā www.startit.lv līdz 30.jūnijam.

    Kursi notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes telpās, Rīgā, Meža ielā 1/4, no plkst. 9 līdz 18.

    No 4. līdz 8. augustam notiks kursi skolotājiem bez priekšzināšanām programmēšanas valodā «Java», bet no 18. līdz 20. augustam – skolotājiem ar priekšzināšanām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma