Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā notiks “dzelžu” iesācējuzņēmumu tēmai veltīts pasākums

    Jaunākie raksti

    “Dzelžu” (hardware) kustība beidzot tiek aktivizēta arī Latvijā – 5. jūlijā pievienojies pirmajam publiskajam “dzelžu” pasākumam Rīgā!

    Pasākums būs veltīts “dzelžiem” un iesācējuzņēmumiem un tajā tiks runāts par pūļa finansēšanas (crowdfunding) kampaņām, “dzelžu” iesācējuzņēmumu attīstību un iespējām, produkta attīstības izaicinājumiem un daudz ko citu. Pat tad, ja neesi zinošs par iesācējuzņēmumu attīstību “dzelžu” lauciņā – noteikti piedalies, pasākums ir bez maksas un atvērts ikvienam interesentam.

    Reklāma

    Pasākumā uzstāsies pieredzējuši “dzelžu” jomas uzņēmēji, piemēram, open source hardware blogeris un Upverter līdzīpašnieks Zak Homuth (ieskaties blogā blog.upverter.com), Katherine Hague no ShopLocket, ierindota starp Kanādas top tehnoloģiju zinātājiem, kam sekot un enģeļu investori, kā arī Buildit hardware akseleratora komanda un citi iesācējuzņēmumi.

    Hardware meetup notiks Rīgā, 5. jūlijā 17:00 radošajā kopāstrādāšanas telpā “The Mill”. Visiem apmeklētājiem lūgums reģistrēties – pasākuma dalībniekiem tiks piedāvāts alus par brīvu, tāpēc, lai nepaliktu tukšā, ieteicams pieteikties iepriekš. Pasākums notiek angļu valodā.

    Pasākuma plāns:

    • 17:00 – 17:25 Platforms Accelerating Hardware (Zak Homouth – co-founder and CEO of Upverter)
    • 17:25 – 17:50 Hardware innovation (Katherine Hague Co-Founder of ShopLocket)
    • 17:50 – 18:10 Accelerating Hardware Startups (Aleksander Tõnnisson, CEO of Buildit Accelerator)
    • 18:10 – 18:40 Pitching of teams from Buildit Accelerator
    • 18:40 – … Networking & beer

    Par pasākumu noteikti pastāsti arī saviem draugiem: http://ctt.ec/VZPtk

    Buildit Hardware accelerator ir startapiem paredzēts akselerators, ar fokusu uz fiziskām ierīcēm. Tas pavisam nesen atvēris jauno pieteikšanos otrās kārtas akselerācijas programmai ar palielinātu investīciju apjomu līdz pat 20 000 eur komandai. Trīs mēnešu programma sāksies 15. septembrī. Pieteikšanās atvērta līdz 20. jūlijam fizisko lietu startapiem no visas pasaules.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma