Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone veikalā jau 255 tūkstoši aplikāciju un spēļu

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo Austrālijas vietne ARN, tad Microsoft turpina papildināt savu WP aplikāciju veikalu, un šobrīd tajā pieejami jau 255 tūkstoši dažādu programmu un spēļu. Šobrīd WP ekosistēma aug krietni vien ātrāk kā Apple un Android. Šie 255 tūkstoši saprotams ir krietni mazāk kā Apple vai Android, taču par 15 tūkstošiem vairāk kā Amazon, kuru piedāvājumā ir pielāgotas Android aplikācijas, kuras var strādāt Amazon produktu vidē.

    Katru dienu lietotāji vidēji lejupielādē 10 miljonus aplikāciju no WP veikala, kā arī piedāvājums katru dienu papildinās ar 500 jauniem nosaukumiem. Windows Phone eksosistēmā ir reģistrēti vairāk kā 510 tūkstoši izstrādātāju. Pēdējā pusgada laikā aktīvo programmu izstrādātāju skaits ir palielinājies par 45%.

    Reklāma

    Varam secināt, ka Microsoft ar savu Windows un Windows Phone vidi pamazām bet noteikti sāk samazināt attālumu, kurš to šķir no Apple un Android.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints Weber
    29.06.2014 12:03

    Ieteikums tiem kuri izlēmuši mēģināt WP, ar aplikācijām situācija ir ļoti uzlabojusies, kapi joprojām ir ar rakstīšanu latviski, ja jums ir svarīgi daudz un ātri komunicēt ar rakstīta latviešu vārdu palīdzību, pārbaudiet vai WP derēs, jo nav iespējami tādi servisi kā SwiftKey un taml.

    Reklāma