Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple brīdina par pārkarstošiem iPhone strāvas adapteriem, izsludina to nomaiņas programmu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple ir atklājis, ka retos gadījumos Eiropas standartiem atbilstošais Apple 5W USB strāvas adapteris var pārkarst un radīt drošības apdraudējumu. Šis adapteris tika piegādāts komplektā ar tālruņiem iPhone 3GS, iPhone 4 un iPhone 4s laikā no 2009. gada oktobra līdz 2012. gada septembrim. Tas tika pārdots arī kā atsevišķs piederums. Citi Apple 5 W USB strāvas adapteri nav ietverti šajā programmā.

    Klientu drošība vienmēr ir bijusi uzņēmuma Apple augstākā prioritāte, un uzņēmums ir izlēmis brīvprātīgi apmainīt visus problemātiskos strāvas adapterus pret jauniem, pārveidotiem adapteriem pilnīgi bez maksas. Apple aicina klientus apmainīt visus problemātiskos adapterus pret jauniem, cik drīz vien iespējams, ievērojot tālāk aprakstīto apmaiņas procedūru. Ja, jūsuprāt, šīs problēmas dēļ esat par maksu veicis nomaiņu, sazinieties ar uzņēmumu Apple, lai vienotos par līdzekļu atmaksu.

    Adaptera identificēšana

    Aplūkojiet etiķeti, kas atrodas starp jūsu adaptera zariem, un salīdziniet to ar tālāk redzamajiem, sarkanā krāsā iezīmētajiem attēliem. Problemātisku adapteri var atpazīt pēc modeļa numura un burtu “CE” krāsas.

    Problemātisko adapteru modeļa numurs ir A1300, un burti “CE” ir vienmērīgā pelēkā krāsā. Ja jums ir problemātiskais adapteris, pārtrauciet tā lietošanu un apmainiet to pret jaunu. Līdz jaunā adaptera saņemšanai varat uzlādēt savu iPhone, pievienojot to datoram ar USB kabeli. Pārveidoto adapteru modeļa numurs ir A1400, un burtiem “CE” ir pelēka kontūra. Adapteri apmainīt nav nepieciešams.

    2014-06-13_1443

    Apmaiņas process

    Nogādājiet problemātisko adapteri iesaistītam Apple pilnvarotajam apkopes pakalpojumu sniedzējam. Sākot ar 2014. gada 18. jūniju, programmā piedalīsies arī bezvadu pakalpojumu partneroperatori. Apmaiņas programmas ietvaros būs nepieciešams pārbaudīt jūsu iPhone sērijas numuru, tādēļ, lūdzu, paņemiet to līdzi.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mahmuds
    13.06.2014 18:43

    Es būtu neizsakāmi “priecīgs”, ja būtu pa 800 eirām nopircis ābolfonu un tagad konstatētu, ka man ir problemātiskais adapteris, kuru ieslēgt nav vēlams, kur nu vēl atstāt bez uzraudzības pieslēgtu!

    Mahmuds
    14.06.2014 11:18

    Protams, ka visiem gadās! Mazie izbadušie un pārgurušie ķīnietīši no Foxconn kaut ko ne tā salodājuši!
    Tik liela kompānija nemaz nevarētu īpaši tādas lietas noklusēt. Gan jau ASV kāds ātri caur tiesu no viņiem piedzītu $$$, tā kā gudrāk ir pašiem pieteikties :) !

    14.06.2014 18:38

    Ir šāds adapteris, nekādu problēmu nav, esmu to lietojis jau kopš iPhone4 laikiem, iPhone 4 vēl dzīvs. Jau 4. gads. Nemaz netaisos mainīt :D

    16.06.2014 11:35

    būtu vēl jauki bijis, ja nebūtu jātešās uz Ganību dambi vai kur tur…

    :)

    Roberts_B
    16.06.2014 14:27
    Reply to  Ģirts Luste

    Vari nest uz sev tuvāko Capital veikalu un viņi parūpēsies, lai maināmais adapteris tiek nogādāts uz servisu GD.

    16.06.2014 12:15

    Man ir 1400. modelis, un žēl – es labprāt apmainītu lādētāju uz jaunāku, lai gan tas kalpo labi un uzkarst tik nedaudz. USB vads gan ilgi nekalpo, pēc pusotra gada lietošanas drīz būs jāmaina kad pavisam saplīsīs.

    Reklāma