Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas – Galaxy Note 4 un Galaxy S5 Mini

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy Note 4 viedtālrunis tik drīz netiek gaidīts, tas netikšot prezentēts līdz par vēlam rudenim un noteikti ne IFA izstādes laikā septembrī. SamMobile baumo, ka Galaxy Note 4 tiek gatavots kopā ar Samsung Exynos procesoru atsevišķiem tirgiem.

    Galaxy Note 3 saņēma Qualcomm procesorus visos tirgos, bet Galaxy Note 4 modelis ar Snapdragon 805 procesoru būs pieejams vien ASV, Dienvidkorejā, Ķīnā un Japānā. Eiropa un pārējā pasaule saņemšot Exynos 5433 procesoru, kuram ir Intel Cat. 6 LTE mobilo datu savienojuma iespējas.

    Reklāma

    Galaxy S5 Mini 001

    Galaxy S5 Mini beidzot var uzskatīt par apstiprinātu, pieejamas labas kvalitātes fotogrāfijas un tehniskā specifikācija. Galaxy S5 Mini būs aprīkots ar 4.5 collu Super AMOLED ekrānu, 1.4 GHz Exynos 3 četru kodolu procesoru, 1.5 GB RAM, 16 GB iekšējo atmiņu un 8 megapikseļu galveno kameru.

    Neiztikt arī bez Android 4.4.2 KitKat, NFC, Bluetooth 4.0. Mazais Galaxy S5 Mini saņems arī pirkstu nospiedumu lasītāju, sirds sitienu mērierīci un IP67 putekļu un ūdens noturību. Pazudis dumjais USB vāciņš, tiek plānots, ka Galaxy S5 Mini tas tiks aizstāts ar uzlabotu USB pieslēgvietu, kas jau tāpat ir ūdensnoturīga.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dinoo
    12.06.2014 12:01

    Mazais s5 maksās tik pat cik tagad galaxy s4 .Tā gan.

    Reklāma