Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony nākamgad MediaTek procesorus izmantos vismaz 5 viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    MediaTek tiek uzskatīts par budžeta klases viedtālruņu procesoru ražotāju. Huawei, Alcatel, Lenovo, Acer, Vivo, Xolo un Oppo ir tikai daži ražotāji, kas savas viedierīces aprīko ar MediaTek procesoriem. Iespējams, ka pēc pirmā mēģinājuma ar Xperia C un MediaTek procesoru sekos arī citi Sony budžeta klases modeļi.

    MediaTek pēdējo mēnešu laikā ir panācis savu tirgus daļas pieaugumu par aptuveni 5% un ražotājs turpina meklēt sadarbības partnerus, lai vēl plašāk iespiestos tirgū.

    Reklāma

    Tie ziņots, ka Sony grasās 2015. gadā piedāvāt vismaz piecus jaunus viedtālruņu modeļus ar MediaTek procesoriem. Iespējams, ka tie visi būs aprīkoti ar 4G mobilo datu sakaru tehnoloģiju. Tas būtu labs atspēriena punkts, lai MediaTek procesori tiktu piedāvāti arī dārgāku klašu viedtālruņos.

    Jāatzīst, ka man īsti pie sirds neiet MediaTek procesoru darbība viedtālruņos. Android saskarnē nav latviski iztulkotas dažas MediaTek specifiskas sadaļas, tāpat šī ražotāja procesori varbūt arī ir lētāki, bet tie ir arī jūtami lēnīgāki un ražotājs vien pats zina, kāpēc nepiedāvā savus izejas kodus, lai procesoriem varētu pielāgot jaunākās Android versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma