Web Analytics
More
    Reklāma

    Google planšetdators spēj “sajust” 3D telpu

    Jaunākie raksti

    Google veidotais Project Tango viedtālrunis izmanto dažādus sensorus, lai izzinātu un fiksētu apkārtesošo telpu 3D formā un tagad Google gudrie prāti izveidojuši arī planšetdatoru. Project Tango Tablet būs pieejams par $1024 pagaidām kā izstrādātājiem paredzēts darba rīks. Planšetdatoru skaits mērāmas tūkstošos, kas ir pamatīgs lēciens pret martā iznākušajiem 200 Project Tango viedtālruņiem.

    Project Tango Tablet veidots sadarbībā ar Nvidia. Tas ir aprīkots ar 7 collu ekrānu un Tegra K1 procesoru. Planšetdatoram būs 4 GB RAM un 128 GB iekšējā atmiņa, kā arī LTE mobilo datu savienojums. Lielākais ieguvums būs iebūvētā kamera ar telpas dziļuma sensoru, lai veiktu apkārtējās vides uzmērījumus. Project Tango pamatideja ir iekštelpu plānojumu vienkāršota mērījumu veikšana, bet izstrādātāji var pievienot savas idejas un redzējumu par 3D uzmērījumu izmantošanu.

    Reklāma

    Project Tango tiek pasniegts kā vēl ļoti negatavs projekts, bet neesot citu veidu kā izstrādātājiem nogādāt 3D telpas uzmērīšanas tehnoloģijas. Ja 200 gabalu viedtālruni varēja uzskatīt par sava veida dārgu muļķošanos, tad jaunā planšetdatora parādīšanās varētu nozīmē, ka Google tiešām grasās līdzīgu tehnoloģiju piedāvāt arī plašākai publikai pieejamās viedierīcēs.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=MTL1IXTDH30]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma