Web Analytics
More
    Reklāma

    Android lietotāji saņems Office Touch vēl pirms iznāks Windows versija

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo ZDNet redaktore Mary Jo Foley tad kompānija Microsoft gatavo, papildus Apple iPad optimizētajam Office, arī Android videi paredzētu biroja programmu paketi. Un arī tā nāks klajā ātrāk kā Windows lietotājiem paredzētā versija.

    Vēl marta mēnesī Microsoft nezināja, kad varētu parādīties Office pakete Android videi. Taču tagad jau ir pilnībā skaidrs, ka līdz gada beigām būs pieejami Word, Excel un PowerPoint paredzēti Android ierīcēm. Savukārt Windows ierīcēm paredzēts Office Touch klajā nāks vien 2015. gada pavasarī.

    Reklāma

    Nākošā gada sākumā parādīsies arī Threshold / Windows 9 atjauninājums, un viena no tā versijām būs pilnībā bez ierastās darbagalda vides. Līdz ar to Modern UI versijas Word, Excel un PowerPoint būs ļoti nepieciešamas lietas.

    Kāpēc Microsoft nolēmuši piedāvāt savu Office citu ražotāju iekārtām, ir samērā vienkārši saprotams. Ne tik daudz cilvēki vēl lieto Windows OS planšetdatorus, bet sakarīgas biroja programmatūras iOS un Android vidē ir pietiekami maz. Tad kāpēc gan nenopelnīt naudu izmantojot šo nišu, un atteikties no iespējas piedāvāt konkurējošo OS planšetdatoriem savu biroja programmu paketi.

    AvotsZDNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma