Web Analytics
More
    Reklāma

    LG apgalvo, ka metāla G3 izmaksātu $300 vairāk

    Jaunākie raksti

    Nepārproti, metāla LG G3 te netiek izsludināts.

    Vēl arvien nav zināma oficiālā LG G3 cena, bet var plānot, ka tā būs aptuveni pārējo Android flagmaņu līmenī. LG G3 pavisam noteikti ir pirmā pusgada gaidītākais viedtālrunis, bet paliek jautājums – vai visi gaidītāji jau nebūs sapirkušies Galaxy S5 un HTC One M8

    Reklāma

    LG ir viens no ražotājiem, kas labprāt un bez kauna sajūtas savos flagmaņos vienmēr izmanto tikai plastmasas noformējumu. Protams, plastmasas izvēle ir loģiska, jo tā ir lētāka, nekā nerūsējošā tērauda vai alumīnija korpuss. LG viceprezidents viedtālruņu dizaina jautājumos Chul Bae Lee apgalvo, ka metālā tērpts LG G3 maksātu vismaz $300 vairāk.

    Metālam esot arī daudz citas sliktas īpašības – tas ir smagāks, slidenāks un padarītu apmales ap ekrānu daudz apjomīgākas. Super plānas ekrāna apmales ir LG atpazīstamības zīme, ko zaudēt diez vai viņi var atļauties.

    Pats esmu pieredzējis, ka metāla korpuss pamatīgi noēd WiFi signāla stiprumu. Ar to slimoja iPhone un arī Sony Xperia SP.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dinoo
    03.06.2014 16:36

    Uzskatu ,ka šis ir glītākais telefons no mūsdienu flagmaņiem. Nav runa par matereālu ,bet tieši par dizainu.

    03.06.2014 20:00

    Viennozīmīgi, dotajā brīdī LG ir flagmanis! Starp citu, pateicoties šajā vietnē lasītajam, izvēlējos tieši G2 modeli, ar kuru vien jau esmu vairāk kā apmierināts :)

    Kursors.lv
    03.06.2014 21:40
    Reply to  Krist2ps

    Prieks to lasīt un lai ierīce kalpo godam! :)

    04.06.2014 09:09

    Paldies, Kristap! Ja godīgi un atklāti, uzrunāja raksta beigās tālruņa kopējā statistika, kurā arī bija norādīts, ka akumulators šim verķim bija teju ar 10 novērtēts.

    still rocking
    03.06.2014 20:45

    glīts, jā. ja būtu irbulis, iespējams, varētu pirkt. Pagaidām neredzu konkurentu galaxy note sērijai tieši dēļ irbuļa.

    Kursors.lv
    03.06.2014 21:41
    Reply to  still rocking

    Klau, kādiem tieši nolūkiem tu savā Galaxy Note izmanto irbuli? Tas nav piekasīšanās jautājums, man vienkārši interesē kādiem nolūkiem tā izmantošanu esi iestrādājis savā ikdienā.

    still rocking
    03.06.2014 23:03

    Ikdienā neizmantoju. Patiesībā izmantoju pēdējā laikā irbuli reti. Bet tomēr, man ļoti patīk ka tāds ir un vajadzības gadījumā var lietot.

    Kaut kā vairs nevaru iedomāties sevi izmantojam ierīci/telefonu, kuram tāds nebūtu. Tieši tas pat ir ar ZerLemon bateriju, noteikti zinu, ka gribēšu tādu jaunajā Note4, kuru iespējams iegādāšos, ja viss patiks. Gan jau rudenī būs iznācis :) Un provizoriski uz Ziemassvētkiem gan jau būs arī baterija. Nedēļa bez uzlādes tas man jau šķiet pilnīgi normāli un neko mazāku vairs negribu :)

    Irbulis man noder, piemēram, paroļu drukāšanai. Paroles mēdz būt sarežģītas, ar visādiem simboliem, ātrāk uzrakstīt ar irbuli. Vēl noder tad, kad reāli ir apnicis lietot pirkstu. Reti tas ir, bet gadās.

    bombelats
    04.06.2014 01:59

    Var jau būt, ka nebūs slikti un izskatīsies gana cēli tāpat kā no reāla metāla: “the LG G3 body is molded from a brand new material with metallic looks that is both scratch and fingerprint resistant.”.
    Un par cenu runājot, kaut kādu nojausmu var iegūt: “Retailers including Clove and Unlocked Mobiles have announced that the LG G3 will cost £499 and £489 respectively on a SIM-free basis.”. Nav tik traki priekš flagmaņa, kas šķiet ir niknākais starp tālruņiem uz šo brīdi. Ja nu vienīgi Oppo Find7 kāps uz astes, bet tas nav īsti no mūsu tirgus.

    04.06.2014 09:13

    Tāda sajūta, ka palasot šejienes komentārus, daudziem kaut kur prātā iesēdies t.s. Samsung stereotips. Neteiktu, ka nedomāju līdzīgi, taču, ja nepatīk LG, ir taču izvēle ņemt tieši Samsung :) Ne, tā, draugi? Nevis piekasīties par sīkumiem, ka LG nenāk līdzi irbulis, atšķirībā tieši pret Samsung telefoniem…

    still rocking
    04.06.2014 20:36

    LG modeļi man liekas diezgan simpātiski (pašam pašreiz ir jau vecs LG aparāts (ne viedtālrunis) – LG GX200 – ikdienā tagad lietoju kā modinātāju (5 uzliekami zvani – episki!) vai kā lukturīti, kad vajaga. Arī ceļojumā pa kalniem tālu tālu prom no civilizācijas ņēmu līdzi gan Note, gan LG GX200. LG tikai tāpēc, ka ir lukturītis. Lidojumu režīmā tāda truba ir super ilgdarbīga. Šķiet, ka lādēju 1x mēnesī (ar standarta akumulatoru) :) Es jau nesaku, ka es esmu baigais Samsung fans (ir lietas, kas man Samsungam nepatīk… dažādi sīkumi, ko protams, var novērst ar trubas rūtošanu vai papildu softa uzlikšanu, bet nu labāk būtu ja šīs lietas būtu iespējamas jau pēc noklusējuma. Piemēram, viena no kaitinošām samsung lietām – home ekrāna nespēja pagriezties horizontāli (ikonas paliek kā bija vertikālā stāvoklī). Otra lieta – nav iespējams noņemt boot skaņu normālā veidā (protams, var ar root vai arī pirms izslēgšanas telefonam izslēdzot skaņu, bet tas neskaitās). Saraksts, kas man ir būtisks viedtālrunim (sarindotas prioritāri): 1. Android OS (citi OS netiek izskatīti, jo nav normālu specifisku softu). 2. nomaināma baterija (standarta baterijas man joprojām ir kategorijā “what a joke”) 3. liels iebūvētās glabātuves apjoms – 16GB/32GB diemžēl tas ir smieklīgi maz… derētu kādi… Read more »

    Reklāma