Web Analytics
More
    Reklāma

    Igaunijā vienā telekomunikāciju gigantā apvienosies EMT, Elion un Eesti Telekom

    Jaunākie raksti

    Paredzams, ka jau šī gada beigās Igaunijā vienā milzīgā telekomunikāciju gigantā apvienosies mobilo sakaru operators EMT, interneta pakalpojumu sniedzējs Elion un tā mātes uzņēmums Eesti Telekom (Telia Sonera īpašums). Kādu laiku tiks izmantoti EMT un Elion zīmoli, tomēr laika gaitā šo veidojumu sauks par Eesti Telekom. Pašreizējais Eesti Telekom vadītājs Valdo Kalms par godu šim notikumam veltītajā preses konferencē izteicies, ka šīs apvienošanās mērķis ir radīt vairāk uz klientiem orientētu uzņēmumu. Visas trīs kompānijas apvienos savus tehnoloģiju un inovāciju spēkus, lai radītu nākamās paaudzes IT un komunikāciju uzņēmumu. Tāpat viņš norādīja, ka jau drīzumā klientiem būs pieejami jauni pakalpojumi un produkti.

    Šis nav negaidīts solis, jo jau pagājušajā gadā EMT un Elion uzsāka kopīgiem spēkiem apkalpot abu uzņēmumu klientus un apvienot dažādas biznesa funkcijas. Jau tagad izveidota jauna vadības komanda, kas pārvaldīs visus trīs uzņēmumus.

    Reklāma

    Lattelecom valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Juris Gulbis savā Twitter kontā vakar paudis jūtamu neapmierinātību par situāciju Latvijā.

    AvotsERR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KLF
    03.06.2014 21:08

    Lai tas lattelecom kundziņš neviss gudri sprediķo bet uz cipariem pierādā ka viņu pakalpojums ir gan kruts gan cenas ziņā adekvāts UN NEVAJAG liet čugunu ka viss redz klienta labā tiek darīts Primāri uzņēmēju interesē PEĻŅA !

    Kristaps
    04.06.2014 07:52

    Pie mums ko tadu varētu? NOP!

    Mums kundziņi tik domā ka noplēst vairāk ādas no tevīm un katrs ir pa sevi…

    jj
    09.06.2014 23:20

    KLF, vispār jau telekoms tirgo optiku bez peļņas.

    mums vispār ir 5 valsts uzņēmumi, kuri konkurē ar sevi
    lmt, telekoms, lenergo, ldz, lvrtc.

    Reklāma