Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Device Manager pievienota viesa pieteikšanās iespēja

    Jaunākie raksti

    Iespēja atrast un dzēst viedtālruņa saturu ir ikdienā nenovērtēta iespēja, bet tā var dažreiz noderēt. Android Device Manager ir operētājsistēmā iekļauta funkcija, kas ērti ļauj izdarīt visu iepriekš minēto, kad viedtālrunis noklīdis vai nozagts.

    Android Device Manager ir ģeniāls savā vienkāršībā, bija nepieciešams tikai dators ar interneta pieslēgumu, lai uzsāktu viedtālruņa meklēšanu vai dzēšanu, bet ar Android Device Manager 1.2.12 versiju pievienota iespēja pieteikties drauga viedtālrunī kā viesim un paveikt visu bez datora startēšanas. Kad esi visu pabeidzis, spied Sign Out pogu un atdod aizņemto viedtālruni. Darba uzsākšanai viesim nāksies tikai ievadīt savu e-pastu un paroli.

    Reklāma

    No datora šo paveikt varēja jau iepriekš, turklāt daudz ērtāk, bet diez vai stresa situācijā kāds vēlas meklēt tuvāko datoru, lai atrastu viedtālruni vai dzēstu tā saturu.

    Tfu, tfu, tfu, lai nevienam no mums šo iespēju nenāktos izmēģināt darbībā.

    android device manager

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Piu
    02.06.2014 10:07

    Pie šādiem rakstiem jauki būtu arī pievienot linku uz objektu, lai katram nav jāgooglē, kur rad tādu device manager vispār var atrast.

    Kursors.lv
    02.06.2014 19:10
    Reply to  Piu

    Jautājums bija par konfigurāciju telefona pusē vai Android Device Manager tīmekļa pusi? Ja meklē otro, tad dodamies uz https://www.google.com/android/devicemanager un piesakāmies ar to Google kontu, kas tiek izmantots ierīcē, kuru vēlamies atrast. Salīdzinājumam, Apple “Find My iPhone” funkcija tīmeklī nav pieejama no mobilajām ierīcēm (tikai no datora). iOS ierīcēs var izmantot Find My iPhone aplikāciju.

    kaspars
    02.06.2014 18:01

    Ja gribi lai tavus rakstus lasa un smeļas informāciju tad taisi viņus tādus. Iepsējams ka nenojaut, bet vairums Android lietotāji nemaz nenojaušs par šādas funkcijas esamīgu, kur nu vēl atrast to ierīcē. Vairāk līdzinās twitter ierakstam ar 140 zīmēm, nevis izglītojošam rakstam.

    Reklāma