Web Analytics
More
    Reklāma

    LG šogad izlaidīs G Flex 2 un Vu 4

    Jaunākie raksti

    Tikai viena diena pagājusi no LG G3 prezentācijas, bet izskatās, ka LG tikai iesāk šī gada uzvaras gājienu. Internetā klīda runas, ka LG pēc G3 prezentācijas un nonākšanas tirgū būtu uzskatāms par Top3 spēlētāju aiz Samsung un Apple, bet baumotāji šķiet bija piemirsuši par Huawei produkciju.

    Pirmais LG G Flex bija viena no tehnoloģiski interesantākajām ierīcēm, kas pēdējā laikā redzētas. LG jau šogad turpinās Flex sērijas attīstību un piedāvās LG G Flex 2, kā arī pie mums mazāk zināmo Vu sērijas nu jau ceturto viedtālruni. Vu sērija ir paredzēta tikai Korejas tirgum. Pagaidām nav zināms kāds jaunais G Flex varētu būt un ko šoreiz LG piedāvās pircējam bez nu jau ierastajām pogām viedtālruņa aizmugurē un liekto ekrānu.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka pirmais LG G Flex bija vairāk izrādīšanās, nekā ikdienā patīkami lietojams viedtālrunis. Vismaz man tā šķita. Pirmais G Flex bija tikai drusku lokans un lokanība nenodrošināja viedtālruņa noturību pret triecieniem. Cerēsim, ka LG būs vismaz septiņas reizes pārdomājis lokanības pielietojumu un padarīs G Flex 2 par patīkamu ikdienas sabiedroto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma