Web Analytics
More
    Reklāma

    Broadcom atrisina dažādo bezvadu uzlādes standartu problēmu

    Jaunākie raksti

    Mums skolā mācīja, ka konkurence ir laba, bet dzīvē izrādās, ka būtu patīkamāk, ja tavs viedtālrunis tomēr spētu uzlādēties ne tikai ar Lightning, bet arī ar biežāk izmantoto microUSB. Tieši tas pat attiecas uz bezvadu uzlādi un pat ražotājiem nav skaidrs, kurš standarts no PMA, Rezence un Qi iedzīvosies un paliks aktuāls. Izvēle ir grūta un neviens nevēlas savu flagmani aprīkot ar uzlādes tehnoloģiju, kas pēc pāris mēnešiem pateiks – mums pietiek, mēs neturpinām darbību.

    Iespējams, ka Broadcom ir daļēji atrisinājis bezvadu uzlādes problēmu, jo dīvaini nosauktais BCM59350 čips spēs uzlādēt visu trīs bezvadu uzlādes standartu ierīces. Bezvadu uzlādes paliktnis nav izvēlīgs, liec uz tā ko vēlies. Šis gan nav risinājums ieilgušajai bezvadu uzlādes standartu cīņai, bet lietotājam tas var atvieglot dzīvi.

    Reklāma

    Pagaidām Broadcom vēl nav paziņojis uzlādes paliktņa iznākšanas laiku un cenu, bet demonstrācijas modeļi jau esot gatavi un tie tiekot izsūtīti uzticamiem partneriem izmēģināšanai.

    Cerams, ka drīzumā bezvadu uzlāde ienāks gandrīz visās ierīcēs, jo tā ir pietiekami ērta un mūsdienu steidzīgajam cilvēkam nenāksies krāmēties ap piņķerīgajiem vadiem. Vēl tikai jāatrisina USB atmiņu Safe Remove problēma…

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=ql8HdlrBUVI]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    29.05.2014 15:27

    Cik saprotu, pašreiz var lādēt bezvados tādus telefonus, kuriem tas ir paredzēts rūpnīcā? Gaidu, kad tādi būs visi un tiešām ar universālu ierīci lādējami

    Aleksandrs
    30.05.2014 03:03

    Netikai rūpnīcas, ir pieejami arī korpusi, ar kuru palīdzību var izmantot bezvadu uzlādēšanas ierīces.
    Re, kur piemēram:
    http://3555.lv/iphone-5-5s-bezvadu-uzlade

    02.06.2014 21:31

    jā tie vadi mūžīgi besī.Kā angliski ir “piņķerīgi vadi”.-wireles,semiwireles,– ir maksimālais tuvākais ko atradu.man citā sakarā ir maziņš projektiņš kas novērš tos jebanos vadus.,domāju kā tas angliski labāk skanētu.ne jau fucking wire.

    Reklāma