Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā darbojas jaunā Lumia 630 ar ciparu TV uztveršanas iespēju (video)

    Jaunākie raksti

    Nākamais Lumia sērijas Windows Phone viedtālruņu dižpārdoklis visticamāk būs Nokia Lumia 630. Šis viedtālrunis ir pietiekami iespējām bagāts un vienlaikus arī ar ļoti adekvātu cenu. Aparāts ar 4,5 collu diagonāles ClearBlack ekrānu, 1,2 GHz četrkodolu procesoru, 5 Mpix kameru un Dual SIM maksā aptuveni 180 eiro. Taču Brazīlijā ir arī kāda visai interesanta šī aparāta modifikācija.

    Brazīlijā līdzīgi kā Āzijas valstīs, ir cieņā telefoni ar iebūvētu ciparu TV uztvērēju. Arī Lumia 630 tādu ir saņēmusi. Uztvērējs strādā Mobile Digital TV standartā, ka ir modificēta japāņu standarta ISDB-T versija. Līdz ar to ir skaidrs, ka mūsu valstī no konkrētā aparāta jēgas maz. Taču varam paskatīties vietnes Faixamobi.com piedāvāto video materiālu, un novērtēt, kāda ir attēla kvalitāte ar šādu TV uztvērēju. Turklāt TV uztvērējam ir arī ieraksta funkcija.

    Reklāma

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=EYeMdxoMctE&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    28.05.2014 16:27

    Es domāju ka Latvijā daudz labāk uz viedierīcēm aizietu internetaTV. Vajag tikai lai mobilie operatori sarosās un piedāvā par atsevišķu piemaksu šādu iespēju. Zinu ka uz šo brīdi dažus vietējos kanālus un dažas pārraides jau ir iespējams tiešraidē strīmot, bet ja Sakaru operators piedāvātu par fiksētām cenām neierobežotu atsevišķu TV kanālu Live-streaming (un tas viss caur aplikāciju ar pārraižu arhīvu) – neko vairāk no mobilās TV nevarētu vēlēties.

    davfreim
    29.05.2014 18:16

    Vai tad LMT klienti nevar lūrēt bezmaksas TV planšetē?

    nDust
    31.05.2014 08:25

    Paga, pirms dažiem gadiem LMT piedāvāja DVB-H (kaut kas līdzīgs Lattelecom virszemes TV), bet tas neaizgāja uz urrā, jo devaisi bija pārāk dārgi un nebija īpaša kulta tam, kā arī ekrāni pārāk mazi bija, lai acis mežģītu.

    Reklāma