Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple WWDC prezentāciju varēsim skatīties tiešraidē

    Jaunākie raksti

    Kā jau Kursors.lv vairākkārt rakstījām (Te> un Te>), jau nākošnedēļ uzzināsim daudzus ar Apple saistītus jaunumus – pilnīgi droši, to, kā izskatīsies nākamā Mac OS 10.10 un iOS 8, un virkni citu jaunumu, kuri līdz to publiskošanai ierindojami vairāk vai mazāk ticamu baumu kategorijā, piemēram, par lētāku iMac, jaunu Mac mini, jaunu Apple TV un ar iTunes ekosistēmu sasitītiem pakalpojumiem, Apple gudrās mājas risinājumiem, iWatch viedpulksteni un vēl tik ko ne.

    Laikam jau, ka pareizākais ir mazliet paciesties, nevis censties sīkumos analizēt tās vai citas baumas ticamības pakāpi (cita starpā, ja par baumām – tradicionāli precīzs avots DigiTimes ziņo, ka iPhone 6 patiešām būs 2 izmēros – ar 4,7″ un 5,5″ ekrāna diagonāli).

    Reklāma

    Tad lūk – Apple Worldwide Developers Conference prezentāciju mums visiem būs iespēja skatīties tiešraidē, pirmdien, plkst. 20.00 pēc mūsu laika, TE>. Lai skatītos, nepieciešams vai nu Mac ar vismaz OS X 10.6 operētājsistēmu un Safari v. 4 pārlūku, vai mobilā ierīce (iPhone/iPod touch/iPad) ar iOS 4.2 vai jaunāku OS, vai arī 2 vai 3 paaudzes Apple TV.

    Skaidra lieta, ka ļoti centīsimies jaunās ziņas maksimāli ātri publiskot Kursors.lv.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    28.05.2014 13:09
    KLF
    28.05.2014 15:45

    Savā ziņā stulbi, ka windozes lietotājiem nebūs pieejams online video, kas zin iespējams daži labi pēc skatīšanās ar kļūtu par potenciālajiem pircējiem :D

    28.05.2014 17:42
    Reply to  KLF

    Tieši tā. Esošie Apple fani tāpat sekos jaunumiem, prātīgi būtu domāt par jaunu lietotāju piesaisti. Bet no otras puses WWDC ir izstrādātāju konference, tāpēc primāri jādomā par tiem, kas jau ir pazīstami ar Mac OS/iOS.

    Grūti pateikt, kāds ir iemesls šādam skopumam. Varbūt Apple serveriem vienkārši nepietiek jaudas :D

    Reklāma