Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone uzlabo savas pozīcijas Eiropā

    Jaunākie raksti

    Analītisko pētījumu aģentūra Kantar Worldpanel publicējusi savu kārtējo atskaiti par viedtālruņu pārdošanas datiem ASV un Eiropas lielā piecnieka (Lielbritānija, Vācija, Francija, Itālija, Spānija) valstīs.

    ASV tirgū šobrīd Windows Phone operētājsistēmai iet tikpat labi vai slikti, kā līdz šim. Tirgus daļa šajā valstī samazinājusies no 5,6% līdz 4,6%. Lielā mērā tas tā ir ņemot vērā faktu, ka ASV ir labi piedāvājumi Samsung Galaxy S5, sakaru operatoram subsidētajam modelim. Savukārt no Windows Phone piedāvājumā, šādi aparāti ir tikai Nokia Lumia Icon un Samsung ATIV SE.

    Reklāma

    Bet Eiropā Windows Phone pārdošanas apjomi ir pieauguši. Pieaugums gan ir samērā neliels. Vispopulārākie WP aparāti ir Francijā un Lielbritānijā, kur WP operētājsistēma ieņēmusi attiecīgi 10% un 9,5%. Vislielākais pieaugums ir Spānijā, kur WP ieņēma 1,7%, bet tagad ir 4,6%. Vidēji Eiropā WP aizņem 8,4% no kopējās tirgus daļas, savukārt iOS ieņem 17,5%, bet Android 72,4%.

    Ļoti ticams, ka jau tuvākajā laikā Windows Phone daļa vēl pieaugs, jo ir gaidāms liels skaits jaunu viedtālruņu ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu, turklāt daudzi no tiem budžeta klases.

    mobshare

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma