Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Indijā izlaiž lētāku iPhone 5c ar 8 GB atmiņu

    Jaunākie raksti

    Pirms Apple pirms pusgada prezentēja iPhone 5c, daudzi uzskatīja, ka tas ir ilgi gaidītais lētais iPhone. Tomēr pēc ierīces prezentācijas nācās norīt skaudrās patiesības krupi – ierīce nemaz tik lēta nav. Apple gan nekad nav norādijis, ka iPhone 5c būtu jāuzskata par budžeta vai pat vidējās klases ierīci. Tas ir mazliet lētāks tāds pats premium klases produkts kā visi pārējie iPhone, tikai šoreiz veidots no plastmasas un uzsvars tiek likts uz tā krāsām. Vienkāršoti runājot, tas ir stilīgs krāsains iPhone. Pie tam tas ir tehniski uzlabots pagājušā gada iPhone 5, ko nekādā mērā nevarētu uzskatīt par budžeta klases ierīci.

    Šī nepareizā produkta pozicionējuma izpratne apvienojumā ar pašu ierīču slikto pieejamību traucē to veiksmīgi pārdot. Proti, ja veikalā aptaustīšanai nav pieejams telefons, tad grūti saprast, ka plastmasas ierīce var būt iPhone augstās cenas vērts produkts. Noteiktos reģionos šī problēma ir īpaši sāpīga un izskatās, ka Apple ir nācies pārstrādāt iPhone 5c, lai šo ierīci padarītu vairāk interesantu. Indijā ir izlaists iPhone 5c modelis ar 8 GB iebūvēto atmiņu (pārējie raksturlielumi nav mainīti). Ierīce maksā aptuveni 470 eiro un tas ir par 50 eiro lētāk nekā 16 GB modelis. Telefona cena gan var tikt vēl vairāk samazināta ar dažādām mārketinga kampaņām un atlaidēm.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    25.05.2014 14:00

    Ar 8GB atmiņu man viņš nav interesants. Būtu 64GB(32GB nevaru ierakstīties ar komfortu), būtu iespējāms nopircis jau ziemā dēļ krāsaina korpusa(baltu vai zaļu). Bet tā kā viņiem ir max 32GB, turpinu lietot savu iPhone 5 64GB tālāk.

    davfreim
    25.05.2014 18:42

    5C ir feins, ar 32GB man pat ir par daudz :) 4. bija ar 32GB, tagadējais ar 16GB pilnīgi apmierina.

    Uldis M.
    26.05.2014 14:31
    Reply to  davfreim

    Tieši tā. Man arī ir 16GB versija un stāv pat pustukšs… Mana aktuālā mūzika ko ikdienā klausos tik daudz vietas neaizņem, un arī tik ātri nepiebildēju/nepiefilmēju to atmiņu, pie kam video es parasti izstiepju ārā uz kompi.
    Bet nu, katram jau savas vajadzības… ir kas sainstalē visu ko vajag un ko nevajag virsū, ir kas seriālus FullHD kvalitātē vesalām sezonām sastiepj iekšā… citi visu iespējamo mūziku…
    Man pat pietiktu ar 8GB, piedzīt ar mazsvarīgu informāciju jau var jebkuru atmiņas apjomu…

    assasa
    25.05.2014 19:33

    Tāda nolādēta Apple uc liekulība ar tām sd atmiņām. Maksā kapeikas, bet joprojām simtos mērāma šķirba starp 8, 16 un 32 gb telefoniem.

    Krotow
    26.05.2014 18:59

    Varēja taču visas pasaules hipsteri apvienoties un uzrakstīt ābolītim petīciju ar pieprasījumu ieviest SD karšu un ārējās atmiņas caur USB OTG atbalstu.

    Reklāma