Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavo otrās paaudzes Nokia X mobilos telefonus

    Jaunākie raksti

    Kā apgalvo Indijas tehnoloģiju resurss BGR.in, tad kompānija Microsoft jau ir sākusi darbu pie otrās paaudzes Android OS mobilajiem tālruņiem Nokia X.

    Kā zināms, tad Nokia laižot klajā X sērija telefonus, Microsoft nebija ar šo gājienu pārmēru apmierināti. Kā izskatās, tad tas būs bijis viltus manevrs. Lielākās jauno Nokia X lietotāju pretenzijas bija pret to, ka aparātam ir tikai viens fiziskais taustiņš un tas paredzēts funkcijai – „Atpakaļ”. Tagad nākamās paaudzes Nokia X tālruņos būs arī „Home” taustiņš.

    Reklāma

    Kā jau zināms, tad Nokia X ir Android OS tālruņi, kuros Google servisi pilnībā aizstāti ar Microsoft analogiem. X sērijas telefonus Microsoft pozicionē kā aparātus Microsoft un Nokia servisu izmēģināšanai, lai tālāk jau sāktu lietot tos pilnvērtīgi ar WP operētājsistēmas tālruņiem.

    Pastāv iespēja, ka BGR.in kāds ir ļoti krietni apmānījis un nekādu jaunu modeļu nebūs, taču ticamāk tas, ka Microsoft sapratuši, ka arī šādi tālruņi labi pārdodas un nes peļņu. Un kāpēc gan atteikties no papildus iespējas nopelnīt.

    AvotsBGR.in
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma