Web Analytics
More
    Reklāma

    28. – 30. maijā Jūrmalā norisināsies tehnoloģiju konference DevConFu 2014

    Jaunākie raksti

    No 28. līdz 30. maijam Jūrmalā (Semarah Hotel Lielupe, Bulduru prospekts 64/68) norisināsies jau otrā Devclub.lv organizētā izstrādātājiem paredzētā tehnoloģiju konference DevConFu. Pasākumā būs iespēja uzklausīt aptuveni četrdesmit dažādu ar programmatūras izstrādi saistītu jomu profesionāļu lekcijas kā arī piedalīties praktiskajās darbnīcās. Tajās varēs padarboties ar Pebble viedpulksteņiem (konferences dalībnieki varēs iegādāties Pebble ar iespaidīgu atlaidi), 3D printeriem, LEGO Mindstorm konstruktoriem un dažādām citām tehnoloģijām.

    Konferences galvenais mērķis ir sniegt plašāku skatu par programmatūras izstrādes nozari un dot iespēju mācīties no citu pieredzes neformālā, bet ļoti informatīvā gaisotnē. DevConFu ir vieta, kas apvieno pasules mēroga zināšanas un pašmāju izstrādātāju domubiedru grupas, lai iedvesmotu, motivētu un parādītu, kā pielietot jaunākās organizāciju, produktu un sistēmu izstrādnes, tehnoloģijas un prakses.

    Reklāma

    Lētākās divu dienu biļetes uz šo konferenci maksā 490 eiro, bet piesakoties lielākās grupās ir iespējams runāt par atlaidēm. Līdz pasākumam vairs nav atlicis pārāk daudz laika, tāpēc naski reģistrējies pats un padod šo ziņu arī saviem draugiem izstrādātājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma