Web Analytics
More
    Reklāma

    Video straumēšanas serviss Netflix palielina cenas jauniem lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Otrā Zemeslodes pusē populārais video straumēšanas serviss Netflix par vienu ASV dolāru palielina ikmēneša abonentmaksu jaunajiem servisa lietotājiem. Cenas palielinājums skar arī Lielbritāniju un Eiropu, kur tā kļūst lielāka par attiecīgi 1 sterliņu mārciņu un 1 eiro. Tagad serviss jauniem lietotājiem maksā 8.99 ASV dolāri mēnesī. Esošajiem Netflix lietotājiem vēl divus gadus ikmēneša abonentmaksa būs 7.99 ASV dolāri. Papildus šim paziņojumam Netflix prezentēja jaunu un mazliet lētāku pakalpojumu (7.99 ASV dolāri mēnesī). Tā lietotāji straumēšanas režīmā piekļūs saturam standarta izšķirtspējā (SD) un varēs skatīties savus iecienītos seriālus uz viena ekrāna. Maksājot vairāk lietotāji tiks pie augstas izšķirtspējas versijas un iespējas to skatīties līdz pat 4 ekrānos vienlaicīgi.

    Tas ir pirmais šāds servisa maksas palielinājums kopš Netflix straumēšanas servisa radīšanas 2011. gadā, tomēr tā vadītājs Rīds Hastings par cenas paaugstinājumu ir brīdinājis jau iepriekš tāpēc šis nav negaidīts notikums un esošajiem lietotājiem vēl divus gadus nav par ko uztraukties.

    Reklāma

    Lai arī Netflix serviss Latvijā oficiāli nav pieejams, pie tā var piekļūt izmantojot tepat Latvijā tapušo Media Hint tīmekļa pārlūku spraudni. Netflix sīvs konkurents Hulu pavisam nesen pieķerts VPN servisu bloķēšanā, tādējādi traucējot tam piekļūt no citiem reģioniem. Personīgā pieredze rāda, ka abonējot gan Hulu, gan Netflix, var par relatīvi lētu ikmēneša maksu piekļūt pie milzu skaita aktuāliem un klasiskiem seriāliem.

    AvotsNetflix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma