Web Analytics
More
    Reklāma

    Ražotāji gatavojas 2015. gadā piedāvāt ūdensdrošus budžeta viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Atminies savu pirmo viedtālruni un pirmās lielās bailes – ja nu tas tiek mitrumā, ja nu tas man izkrīt no rokām un saplīst? Ar viedtālruņu izturību neiet tik viegli, bet lēnām ikdienā ienāk mitrumdroši viedtālruņi, tos var bez vilcināšanās izmantot lietus laikā vai sportojot. Protams, kā pirmais mitrumdrošo viedtālruņu ražotājs prātā nāk Sony ar viennozīmīgi lielāko ūdens noturīgo modeļu skaitu, pēc tam Samsung ar Galaxy S4 Active un jauno Galaxy S5. Vairumu mitrumu drošos viedtālruņu vieno vienas lieta – salīdzinoši augsta cena. 2015. gads varētu iezīmēt laiku, kad ražotāji sāks masveidā piedāvāt arī budžeta klases viedtālruņus ar mitrumu un putekļu drošu korpusu.

    Tiek plānots, ka pavisam lētie viedtālruņi vēl arvien paliks trausli un ūdensnedroši, bet populārākie vidējās cenu grupas modeļi ūdens noturību saņems arvien biežāk.

    Reklāma

    Sony Mobile turpinās attīstīt ūdens noturību visās cenu kategorijās un šim ražotājam pievienosies arī citi lielie tirgus spēlētāji – LG Electronics, HTC, Motorola Mobility, Lenovo.

    Vislielākās bažas sagādā izmaksas vai pareizāk sakot – lai iegūtu ūdens un putekļu noturību, uz kaut ko būs vēl nedaudz jāietaupa. Te var tikai minēt, kas tik “likts zem sitiena”. Nebūtu prātīgi ziedot ātrdarbību vai ekrāna kvalitāti, kā tas bieži notiek šobrīd ar vidēji dārgiem ūdens noturīgiem viedtālruņiem.

    Par ūdens un putekļu noturības atšifrējumiem lasi iepriekš sagatavotajā rakstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    valis
    10.05.2014 09:27

    avots ? savādāk tā ir tukša muldēšana

    Oļegs
    10.05.2014 14:21

    Beidzot! Kopš savu pirmo HTC “noslīcināju”, par šo visu laiku domāju, kāpēc telefoni “defaultā” netiek ražoti ūdensizturīgi. Tagad esmu apmierināts ar savu Xperia Acro S. Uzskatu, ka ūdensizturībai ir jābūt pamatīpašībai tehnikai, kas tiek lietot ārpus telpām. Labs sākums ir Sony!

    Reklāma