Web Analytics
More
    Reklāma

    LG paplašina LTE ierīču klāstu ar jaunu F70 viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Pēc veiksmīgas jaunās F sērijas debijas, 2014. gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC),  LG turpina stiprināt savas pozīcijas 4G LTE tirgū, iepazīstinot ar jaunu F70 viedtālruni. Eiropā F70 būs pieejams jau maija sākumā, savukārt Latvijas veikalos ierīce nonāks šī mēneša beigās.

    F70 ir aprīkots ar 1,2 GHz četrkodolu Quad-Core procesoru, ātru 4G savienojamību un lietotājam draudzīgo Android 4.4 KitKat operētājsistēmu, nodrošinot augstāka līmeņa LTE lietošanas pieredzi. Kompaktais viedtālrunis ar 4,5 collu IPS displeju pavisam plānā korpusā nodrošina augstu attēla kvalitāti un ērti iegulst plaukstā.

    Reklāma

    F70 ir aprīkots ar LG patentētajām lietotāja saskares (UX) funkcijām, piemēram, Knock CodeTM, kura pirmo reizi tika ieviesta LG premium klases G sērijas viedtālruņos. Knock Code™ ir unikāls ar savu spēju gan ieslēgt, gan atbloķēt telefonu vienā solī. Knock CodeTM sadala viedtālruņu ekrānu četros neredzamos kvadrantos.  Lietotājs spēj šajos kvadrantos veikt piesitienus vai „pieklauvēt” no divām līdz astoņām reizēm konkrētā secībā. Ar vairāk nekā 80 000 iespējamu kombināciju un bez pirkstu nospiedumu identifikācijas, Knock CodeTM piedāvā būtiski lielāku drošības līmeni salīdzinājumā ar citām ierīcēm.

    Ērta funkcija arī ir Plug & Pop, kas automātiski iesaka opcijas vai saistītas funkcijas, no kurām izvēlēties, kad tiek pieslēgtas austiņas vai USB vads. Savukārt Guest Mode režīms aizsargā lietotāja privātumu, ļaujot koplietot F70 saturu ar ģimeni un draugiem. LG Quick WindowTM atļauj lietotājiem apskatīt visvairāk nepieciešamo informāciju, piemēram, skatīt laiku, atskaņot mūziku un lasīt īsziņas, neatverot viedtālruņa vāku.

    LG F70 galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: Qualcomm SnapdragonTM 400 (1.2 GHz Quad-Core)
    • Operētājsistēma: Android 4.4 KitKat
    • Displejs: 4.5 collas, IPS (800 x 480)
    • Atmiņa: 4GB/8GB eMMC un 1GB RAM operatīvā atmiņa/ microSD atbalsts
    • Camera: 5.0MP (aizmugurējā) un VGA 640 x 480 (priekšējā)
    • Akumulators: 2,440mAh (izņemams)
    • Izmēri (G x P x B): 127.5 x 66.4 x 9.9mm
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma