Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nomaina atbildīgo par viedtālruņu dizainu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Samsung mobilo viedierīču dizaina veidotājs Chang Dong-Hoon ir nomainījis savu darbības specifiku uzņēmumā, attālinoties no viedtālruņu izskata un noformējuma komandas. Chang Dong-Hoon bija atbildīgs par Galaxy izskata izstrādi, kopš Galaxy S līnija piedzīvoja galvu reibinošus panākumus. Pateicoties arī viņam, Samsung pārdod divas reizes vairāk viedtālruņu, nekā Apple. Chang Dong-Hoon, visticamāk, būtu uzskatāms par atbildīgo darbinieku Apple un Samsung tiesvedībā par špikoto viedtālruņu izskatu.

    Samsung bieži izceļas ar lieliem ekrāniem, jaunākajām tehnoloģiju iespējām un risinājumiem, bet jau kopš Galaxy SIII laikiem publika ir pieprasījusi augstvērtīgākas kvalitātes Galaxy S viedtālruņus. Augstāk redzamajā attēlā parādīts kādas “mežonīgas” pārvērtības Galaxy S līnija piedzīvojusi gadu gaitā. Reuters apgalvo, ka Samsung Galaxy S līniju nomāc lētas plastmasas komponentes, neglīts TouchWiz un pārbāzta atmiņa ar draņķīgām aplikācijām. Grūti nepiekrist!

    Reklāma

    Jaunā Samsung Galaxy S5 aizmugures vāka noformējums tiek salīdzināts ar plāksteri un Žiguļa jumta apšuvumu. Galaxy S5 saņēmis pārmetumus par nestrādājošu pirkstu nospiedumu lasītāju un neprecīzu sirds sitienu noteikšanas funkciju. Lai arī visi pukojās par Galaxy S4 izskatu un iespējām, tomēr vairums atzīst, ka Galaxy S5 ir izdevies vēl draņķīgāks.

    galaxy s5 band aid

    Viedtālruņa izskata pārstrādāšana nav tik vienkārša, jo viss parasti atduras pret funkcionalitāti un tā iekšpusē esošajām detaļām un akumulatoru. Tiek pieļauts, ka Samsung viedierīču izskats varētu tikt izmainīts ne ātrāk kā gada laikā, bet ticamāk būtu rēķināties ar vismaz 18 mēnešiem. Vai tiešām no Galaxy S6 varam gaidīt vēl ierasto Samsung dizaina politiku? Cerams, ka nē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    yeees
    09.05.2014 12:40

    glītakais ir un paliek ,pēc manām domām , galaxy s4

    Reklāma