Web Analytics
More
    Reklāma

    Mail.ru rada e-pasta servisu, kas pieejams tikai no viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Ir pierasts, ka e-pasta servisiem varam piekļūt gan no datora, gan mobilajām ierīcēm. Tomēr Mail.ru uzskata, ka ir vērts pamēģināt radīt e-pasta servisu, kuru var izmantot tikai no viedtālruņa. Lietotājvārda un paroles kombinācijas vietā MyMail mobilās aplikācijas lietotāju pieteikšanai servisā tiek izmantots telefona numurs. Lietotājs uz savu numuru saņem pieteikšanās kodu un ar to var piekļūt saviem e-pastiem. Šādai pieejai gan ir arī būtiski trūkumi. Ja savu numuru nomainīsim, vairs nevarēsim tikt pie vecajiem e-pastiem. Jaunais e-pasta serviss piedāvā izveidot ļoti labskanīgas @my.com e-pasta adreses. Katram lietotājam tiek piedāvāta 150 GB liela diska vieta mākonī.

    Servisam jau ir sagatavotas Android un iOS aplikācijas, taču uz POP3, IMAP vai webmail pieeju varam pat necerēt. Interesanti, ka MyMail var pievienot arī citus e-pasta kontus. Šobrīd MyMail aplikācija zināmā mērā atgādina tipisku e-pasta klientu, tomēr laika gaitā servisa radītāji vēlas šo servisu attīstīt kā krietni ātrāku un aktīvāku saziņas rīku (aptuveni kā īsziņas vai WhatsApp čatu). Savulaik līdzīgu servisu centās izveidot arī Facebook. Toreiz visiem servisa lietotājiem bija iespēja iegūt @facebook.com e-pasta adresi, ko var izmantot Facebook ziņojumu servisā. Tomēr šī ideja kaut kā neguva nepieciešamo atbalstu no lietotājiem un tika slēgta.

    Reklāma

    Vai tu lietotu šādu e-pasta servisu? Vispār kuram e-pasta servisam šobrīd uztici nozīmīgo e-pasta ziņojumu pārvaldīšanas uzdevumu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.04.2014 23:56

    Priekškam tas viss atkal vajadzīgs? Divreiz izdomāt vienu un to pašu divriteni…

    Reklāma