Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple par velti labos iPhone 5 ieslēgšanas/izslēgšanas taustiņu

    Jaunākie raksti

    Nokia un Samsung nav vienīgie tehnoloģiju ražotāji, kam pēdējā laikā nākas atzīt savu produktu tehniskās kļūmes. Uzņēmums Apple izplatījis paziņojumu, kurā pauž gatavību bez maksas salabot iPhone 5 ieslēgšanas/izslēgšanas taustiņu. Kompānija norāda, ka mazu daļu iPhone 5 (ražošanas laiks 2013. gada martā) skar tehniska problēma, kas šo taustiņu padara grūtāk lietojamu (tas ne vienmēr darbojas) vai vispār nelietojamu.

    Apple speciāli sagatavotajā tīmekļa vietnē ir jāievada savas ierīces sērijas numurs (uzzini kur meklēt sērijas numuru) un tas ļaus uzzināt vai uz konkrēto ierīci attiecas bezmaksas remonts. Ja viss kārtībā (sērijas numurs liecina par remonta pieejamību), Apple sola bez maksas nomainīt taustiņa mehānismu.

    Latvijā šis bezmaksas remonts būs pieejams sākot ar 2. maiju un jāgriežas pie autorizētajiem Apple servisa centriem: BCCS vai Capital. Apple tīmekļa vietnē norādīts, ka šīs problēmas gadījumā nav jādodas pie mobilo sakaru operatora (Latvijas gadījumā LMT), tomēr šo der noskaidrot. Nododot ierīci uz remontu, servisā tiks pārbaudīts vai tai nav novērojamas kādas citas problēmas. Nevajadzētu sadomāties, ka šī remontdarba ietvaros tiks salabotas arī citas paša lietotāja radītas ķibeles, piemēram, sasists displejs. Tāpat arī lietotājam pašam ir jāparūpējas par datu rezerves kopijas izveidošanu.

    Ja iPhone 5 pirkts kādā no ES dalībvalstīm, to varēs remontēt jebkurā citā ES valstī. Tomēr, ja telefons iegādāts, piemēram, ASV, Apple patur tiesības neremontēt šo “svešā” reģiona ierīci bez maksas.

    Vairāk informācijas Apple tīmekļa vietnē: iPhone 5 Sleep/Wake Button Replacement Program

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pyro
    28.04.2014 08:13

    seriālais seriālu numurs? :)

    sērijas numurs.

    un sīkums – tiem, kas nesīs labot iphone 5 ar ios 6, būs jauna power poga un ios 7.

    Reklāma