Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple atjaunina iOS, izlaižot 7.1.1. atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Vakar vakarā (pēc mūsu laika) Apple nāca klajā ar iOS 7.1 atjauninājumu. Nekā zemi tricinoša un no kājām gāzoša, bet tomēr – iPhone 5S īpašnieki ziņo par Touch ID uzlabojuma pozitīvu pamanāmību reālajā dzīvē. No citiem labojumiem un uzlabojumiem vārdā nosaukti tastatūras atsaucības labojumi, Bluetooth ārējās tastatūras kļūmes novēršana ieslēgta VoiceOver gadījumā, un Safari interneta pārlūka jauniegūtā spēja atpazīt augstākā līmeņa domēnus, tādus, kā .photo un .camera.

    Šobrīd esmu atjauninājis daļu no sava iOS zvēru dārza, un varu ziņot, ka ar iPad Air un iPhone 4 nekas slikts nenotika. Taisnības labad gan jāpiemetina, ka arī nekas ļoti labs un negaidīts nenotika – it kā likās, ka darbojas ātrāk, taču tas drīzāk ir tādas pašas racionalitātes pakāpes apgalvojums, kā tas, ka svaigi nomazgāta mašīna brauc klusāk un līganāk :).

    Cita starpā – šorīt atjauninātas arī Apple iWork mobilo ierīču aplikācijas Pages, Numbers un Keynote. Aktuālā versija ir 2.2.1., atjauninājuma saturs ir miglā tīts – kļūmju labojumi un veiktspējas uzlabojumi ir visai plaši interpretējama ziņa. Detalizētais jaunievedumu saraksts AppStore attiecas uz nosacīti iepriekšējo – 2.2 – versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ošels
    24.04.2014 13:13

    Man vienam tā ir vai arī vēlkādam. Man ir 4s ābols bet ir viena problēma. Nevaru piekonektēt bluetouch austiņas. Izdevās tikai kautkādas vecas NOKIA ausis piekonektet.

    Reklāma