Web Analytics
More
    Reklāma

    Google parāda zvanīšanas aplikācijas jauno izskatu

    Jaunākie raksti

    Jau pāris nedēļas tiek baumots par Android 4.4.3 jauninājumu, bet vēl nebija saņemti nekādi “taustāmi” pierādījumi. Brīvdienās Google paspējusi izlielīties ar jauno Dialer app, jeb zvanu veikšanas aplikācijas izskatu. Šādu atjaunotu izskatu varam gaidīt ap Android 4.4.3 jauninājuma iznākšanas laiku.

    Twitter vietnē tika izteikts jautājums par Nexus viedtālruņa zvanu uzskaites laiku un @GoogleNexus oficiālais konts ievietoja ekrānšāviņu ar iepriekš neredzētu Dialer aplikācijas izskatu. Interesanti, ka pelēcīgās krāsas, kas raksturīgas KitKat standarta saskarnei, atkal ir zilganas. Bet ne tik elektro zilas, kādas tās iepazinām ar Ice Cream Sandwich.

    Reklāma

    newdialerleakaam

    Tiesa, zvanu aplikācijas izskats un funkcijas ik pa laikam pamainās, bet, visticamāk, neesmu vienīgais, kurš vēlētos Dialer aplikāciju redzēt vēl ērtāku, pielāgojamāku. Diemžēl mūsdienu pasaulē vārds “viedtālrunis” vairāk apzīmē “viedumu” (iespējas, aplikācijas, sinhronizācija, pikseļi, benčmarki utt.), bet pavisam piemirsta salikteņa daļa “tālrunis”. Atminos laikus, kad apskatos nācās minēt, ka ar šo modeli var piezvanīt un funkcija strādā gandrīz labi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    23.04.2014 09:04

    Arti, bet vajadzēja rakstā minēt, cik ilgā laikā, ar šo vai salīdzinošām app iespējams veikt zvanu pazīstamam/nepazīstamam/favorities numuram, tad raksts būtu pilnīgs. Tas, ka zvanīt ar esošajiem viedajiem nav ērti, ir tiesa! Visvairāk man pietrūkst iespēja kā vecajām nokijām – uz klaviatūras uzreiz sāc vadīt simbolus un softs pats nosaka, kura iespējamā simbolu kombinācija ir pieejama glabātajos kontaktos. Tagad, lai sāktu meklēt, ir jāiet uz app, jāizvēlas app attiecīgā sadaļa un tad simboli jāvada noteiktā kārtībā, tad softs kko atrod, izmet contakta visus tel un no tiem tad jāizvēlas atbilstošais, kopā ap 5 klikšķi, lai pazvanītu noglabātam numuram

    eN
    24.04.2014 14:11

    Cik nenormālas pārmaiņas! Milzīgas! Šo pat būtu jāsauc par redesign, ne?

    Reklāma