Web Analytics
More
    Reklāma

    „LMT DIGITAL 2014” konferenci var vērot tiešraidē m.lmt.lv un LMT mājas lapā

    Jaunākie raksti

    Baltijas vērienīgākās interneta mārketinga un sociālo mediju konferences „LMT Digital 2014” tiešraidi šodien 15. aprīlī ikviens interesents varēs vērot gan savā viedierīcē – m.lmt.lv, gan LMT mājaslapā. Visas dienas garumā ikviens ir aicināts tiešsaistē sekot līdzi konferences pašmāju un ārvalstu ekspertu prezentācijām. No 22. aprīļa tikai LMT klientiem m.lmt.lv būs pieejamas konferences videolekcijas, kā arī intervijas ar lektoriem.

    „LMT Digital 2014” konferencē uzstāsies trīs pašmāju un septiņi ārvalstu eksperti – ar atklāšanas runu „Analogais vs Digitālais” uzstāsies Artūrs Mednis, kam sekos divi Lielbritānijas pārstāvji – Kregs Listers „Mārketings datu un meklētājprogrammu pasaulē” un Marks Brils „Mobilās ierīces: tagad un nākotnē”. Pirms pusdienu pārtraukuma ar prezentāciju „Mobilā vide Latvijā” uzstāsies LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis, kam sekos ekspertu no Vācijas, Zviedrijas, Ukrainas un Kanādas uzstāšanās par inovācijām digitālajā vidē, uzņēmumu zīmolu vērtības celšanu un e-komerciju.

    lmt_digital_programma_940px

    „LMT Digital” ir vērienīgākā interneta mārketinga un sociālo mediju konference Baltijā, kas 2014. gadā Rīgā tiek rīkota jau ceturto reizi. Konferencē piedalīsies pašmāju un ārvalstu eksperti, kuri aplūkos plašu nozarē aktuālo tēmu klāstu – zīmolu komunikāciju sociālajos medijos, jaunās paaudzes tīmekļa statistiku, patērētāju uzvedības mērījumus un jaunās tendences, kā arī zīmolu gatavību jaunajām tehnoloģijām.

    Sekot līdzi jaunumiem un iepazīties ar programmu var konferences mājaslapā www.digital2014.lv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma