Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia gatavo astoņus jaunus tālruņu modeļus

    Jaunākie raksti

    Daudzi jau bija veiksmīgi apglabājuši Nokia, vai arī vismaz norakstījuši kā viedtālruņu ražotāju. Taču spriežot pēc Twitter plašumos labi zināmā neizziņotu jaunumu speciālista Evleaks datiem, Nokia mums šogad gatavo vismaz astoņus jaunus tālruņu modeļus. Kļuvuši zināmi arī to nosaukumi, kuri būs – Ara, Leo, Moonraker, Onyx, Peridot, Superman, Tesla, Vantage. Spriežot pēc nosaukumiem, kuros tik izmantoti kā minerālu, tā arī ģeniāla zinātnieka un komiksu varoņa vārdi, mūs sagaida visai interesanti telefonu modeļi.

    Tiesa pastāv arī zināmas iespējas, ka kāds no šiem jaunumiem būs pārveidots vai lokālajam tirgum piemērota jau zināma aparāta modifikācija. Tā notika ar Nokia Monarch, kas izrādījās Lumia 635, speciāli sagatavota ASV sakaru operatora T-Mobile vajadzībām.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    14.04.2014 16:52

    “Daudzi jau bija veiksmīgi apglabājuši Nokia, vai arī vismaz norakstījuši kā viedtālruņu ražotāju”
    Nopietni? Kāds tiešam ir bijis domās, ka Nokia pārstās ražot telefonus?
    Nu nevienu brīdi ne no Nokia ne MS puses nav bijis klusums vai mājiens, ka telefonu vai WP veidošanai būtu plāns atmest ar roku, tieši otrādāk, viņi kļūst arvien skaļāki un pēc visa spriežot Nokia un WP popularitāte tiktiešām aug

    Žans
    14.04.2014 21:14
    Reply to  Kaspars

    Agrāk bija runa, ka MS pēc NOKIA iegādēs, laidīs WP viedtelefons bez “NOKIA” nosaukuma, ja nemaldos vienkārši atstājot Lumia. Tāpēc arī visi apglabāja NOKIA, precīzāk kā brenda zīmi(nosaukumu).

    Kaspars
    15.04.2014 08:53
    Reply to  Žans

    Ā, to, ka rakstā bija uzsvars uz to, ka tiks laisti ārā tieši “Nokia” viedtālruņi, to es neuzķēru.
    Bet jā, lai gan kaut kādas baumas klīda, tomēr tas nebija īsti nopietni..tas būtu diezgan nepopulārs lēmums..ko gan varētu sagaidīt pēc kāda laika, bet ne uzreiz pēc Nokia pārņemšanas

    Bet te jautājums raksta autoram:
    Vai jaunie nosaukumi nozīmē to, ka no modeļu nosaukumiem pazudīs “lumia” un līdzšinējie nosaukumi kā tādi? vai arī ideja vairāk ir tā kā, ka būs NOKIA Lumia 10xx, kas reklāmās sauksies “Moonraker”?

    Kaspars
    15.04.2014 10:44
    Reply to  Mikus Karlsons

    Vai nokia kādreiz iz izteicies, ka gatavojas mesties moduļtipa telefonu lauciņā?
    neesmu dzirdējis, bet pavisam noteikti būtu interesanti :)

    fail
    14.04.2014 17:17

    Nejauši izlasīju vēl vienu Mika rakstu – skumji, ļoti skumji. Un visskumjākais ir tas, ka Tesla nebija zinātnieks. Skolā to vairs nemāca?

    fail
    15.04.2014 00:54

    Jūtu, ka padomju sistēma cenzūrā nav tālu jāmeklē arī šeit pat. Gluži kā komunismā – ideja skaista, bet iekšēji viss sapuvis. Skumji, ko lai saka.

    Kaspars
    15.04.2014 08:54
    Reply to  fail

    Tas par ko? o_O

    Reklāma