Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 tīklā viedtelefonu lietotāju skaits sasniedzis 300 000

    Jaunākie raksti

    Tele2 tīklā viedtelefonu lietotāju skaits ir sasniedzis jau 300 000 jeb 30% no kopējā klientu skaita. Salīdzinājumam pirms pieciem gadiem, 2009. gadā, Tele2 tīklā viedtelefonu lietotāju skaits bija 10 000 jeb 1% no kopējā klienta skaita.

    “Straujais viedtelefonu lietotāju skaita pieaugums ir skaidrojams ar iedzīvotāju paradumu maiņu – daļu no laika, kuru cilvēki pavadīja pie datora un televizora, tagad velta telefonā lasot jaunākās ziņas, lietojot e-pastu, sociālos tīklus un dažādas aplikācijas, kā arī skatoties video. Lai klientiem nodrošinātu visas šīs iespējas, Tele2 ir uzbūvējis ātrgaitas mobilā interneta tīklu, kas ir pieejams 95% Latvijas iedzīvotāju,” saka Tele2 komercdirektors Jānis Spoģis. “Pēc mūsu aplēsēm 2015. gadā jau puse Latvijas iedzīvotāju jeb viens miljons lietos viedtelefonus,” piebilst J.Spoģis.

    Latvijā 2013. gads bija pirmais gads, kad viedtelefonu pārdošanas apjoms pārsniedza parasto mobilo telefonu pārdošanas apjomu. Tele2 pārdošanas dati visās Baltijas valstīs liecina, ka pēdējo mēnešu laikā no katriem desmit nopirktajiem telefoniem seši-septiņi ir viedtelefoni. Neskatoties uz šādu tendenci, parastajiem mobilajiem telefoniem tirgus perspektīvas būs arī turpmāk, jo būs iedzīvotāju grupas, kuras dos priekšroku tikai šādiem telefoniem, piemēram, vecāka gada gājuma cilvēki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma